Tervetuloa Kirsin (äiti) ja Emman (tytär) nukkisblogiin.

lauantai 3. joulukuuta 2011

Tervetuloa Joulumyymälään

Olen tehnyt tällaisen pienen mökin ihan itse! Ja mökkiin perustin joulumyymälän. Olen tehnyt myös melkein kaikki myynnissä olevat tarvikkeet itse ja tämä on ollut tosi kiva projekti. Pidin joulumyymälää salassa siksi, että meillä oli tänään ristipistotapaaminen jossa halusin myymälän olevan ensi kertaa nähtävillä. Erityisesti ajattelin Maria, sillä tiesin hänen suorastaan "sekoavan" tämän nähdessään :) Ja kyllä siinä melkein paperipussia tarvittiin, hih. Sohvalla oleva kirjottu ihastuttava lumiukko-tyyny on muuten Marilta joulukalenterivaihdossa tänään saamani lahja.

Hyllyt on Tiimarin pikkulokerikkoja, jotka löysin muutamalla eurolla kirpparilta ja maalasin valkoisiksi. Sohvan ja oikeanpuol. hyllykön tein itse.


Joulumyymälämökki on punainen ja siinä on pärekatto

7 kommenttia:

 1. Arvaa mitä mä sanon: IIIIK, ihana!!!! Noin ihanaa en ole nähnyt, aivan mahtava idea ja toteutus, niin sievä. Vieläkin haukon henkeäni kun kuvia katson:).
  Upeita oli kaikki teidän nukkekodit, kotona katottiin Hertan kanssa kuvia ja ihasteltiin yhdessä.

  VastaaPoista
 2. On tosi ihana joulupuoti. Olisipa kiva nähdä ihan "livenä". Oletpa malttanut pitää salassa.

  VastaaPoista
 3. Oi, kun hieno puoti! Oma joulupuotini on ollut jo pari vuotta vain hahmotusasteella eli olen vain asetellut tavarat hyllyihin ja muualle, kun seinät ja lattia vielä puuttuvat. Ensi vuoden projektini onkin saada oma puotini vihdoinkin valmiiksi.

  VastaaPoista
 4. Löysin tänne teidän blogiin tänään. Ja löysinpä todella komean jouluputiikin! Ihana! Niin paljon kaikkea kaunista jouluun.

  VastaaPoista
 5. Tekemäsi joulumyymälä on ihana! Kova homma on varmasti ollut, mutta palkitsevaa saada se valmiiksi! Minun pienestä nukkelasta tulikin kukkakauppa...Lisää blogissani! :)

  -Kristiina

  VastaaPoista
 6. Tosi söpö puoti. Kiva käydä kurkkimassa tällaisia toisten blogeista kun en ole itse niin pitkään aikaan ehtinyt mitään tehdä. Mukavaa joulunodotusta!

  VastaaPoista