Tervetuloa Kirsin (äiti) ja Emman (tytär) nukkisblogiin.

perjantai 3. helmikuuta 2012

Kirsikka´s workroom* Kirsikan työhuone

In the attic Kirsikka has her workroom where she sews and reads handiwork and home decoration books. It took me a long time to get the walls and floor done, but now the room is almost ready. I still am thinking what colour to die out the floor. Or leave it like that? Wallpaper is actually fabric (I did not found any wallpaper I wanted, but this fabric was just what I had in mind, so I just clued it on).

I also made her a new carpet :) I love it myself. I used thin cotton between fabrics and did some embroidery on top (click the picture bigger, so you can see the embroidery). The carpet looks very nice. For this workroom Kirsikka still needs sewing/handiwork and home decoration books and magazines, more fabrics, needles etc. Kirsikka has handiwork shop called Silmu, where she finds all she needs (but I have to do those items first :)
Vihdoinkin sain tapetoitua Kirsikan työhuoneen ullakolla. Ja lattiankin tein. Vielä mietin tuota lattian petsaamista/maalaamista, vai jätänkö noin? Tapetti on kangasta. En oikein löytänyt mieleistäni tapettia/paperia, mutta tämä kangas oli juuri sellaista tyyliä, jota olin ajatellut. Pidän tästä lopputuloksesta :)

Ja teinpä Kirsikalle uuden matonkin. Siitä tuli oikein kiva. Päällikankaan ja pohjakankaan välissä on ohut vanu ja päällikankaaseen kirjailin salmiakkikuvion (klikkaa kuva isommaksi, niin näet kuvion paremmin). Matosta tuli tosi kaunis.

Työhuoneeseen tarvitaan vielä käsityö ja sisustus -lehtiä ja -kirjoja sekä kaikenlaista käsityötarviketta ja kankaita. Kirsikkahan pitää käsityötarvikeliike Silmua, jos muistatte... ja sieltähän hän saisi tarvikkeita, mutta minunhan ne pitäisi ensin tehdä :) Kivaa oli taas laittaa yksi huone kuntoon. Seuraava projekti on saunan ja kodinhoitohuoneen työstäminen. Sitä olenkin vitkutellut, kun ovat jotenkin niin vaikeita kohteita - ihan kuin oikeassakin elämässä :)In this picture you see a little dress hanging on the closet door. I believe Kirsikka has just sewed it ready. And look at all the owls on top of the closet. Two of them are decorations, but the biggest is real, it is Kirsikka´s pet owl Veeruska.Tässä kuvassa näkyy kaapin ovessa tytön mekko, jonka Kirsikka on varmaankin juuri ommellut valmiiksi. Ja kaapin päällä kaikki ihanat pöllöt! Kaksi on koristetta, mutta se isoin on ihan oikea Kirsikan lemmikki Veeruska-pöllö.

1 kommentti: