Tervetuloa Kirsin (äiti) ja Emman (tytär) nukkisblogiin.

sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Muutama sana Lahden messuista * At the miniature fair

Heippa! Täällä toivutaan vielä eilisestä päivästä. Kylläpä olikin kiva päivä! Ihan ensin kiitokset Päijät-Hämeen nukkekotiharrasjat ry:lle, kun järjestivät messut. Mielestäni tila oli ihan valoisa ja ennenkaikkea oli väljyyttä.
Messuilla oli nähtävänä myös yhdistyksen vuoden 2012 roombox-kilpailutyöt sekä muita jäsenten nukketaloja ja roomboxeja. Kaikki olivat upeita! Kertakaikkiaan!

Sitten kiitos kaikille asiakkaille, jotka pöydässämme kävivät! Jännitin ensikertalaisena, että tykkääkö asiakkaat askarteluistani/ompeluistani, mutta ilmeisesti tykkäsivät, sillä myyntini oli oikein hyvä. Ja Emmakin sai muutamia askartelujaan myytyä, tulot hän kiersi tuhlaamassa saman tien muihin pöytiin ja oli niin onnellinen :) Kiitos siis teille pöydästämme ostaneet ja kiitos kaikille juttelemaan pysähtyneille myös, ostitte tai ette, oli niin kiva vaihtaa ajatuksia yhteisen harrastuksen tiimoilta! Muutama tilaustyökin tuli ja ne lähtevät jo huomenna postiin. Tein ne nimittäin innokkaana jo tänä aamuna :) eli tällaiset Home Sweer Home -taulut ristipistoin.


Voin joku päivä päivittää tänne blogiiini kuvat kaikista tilattavista kirjontatöistä hintoineen, jos joku olisi innostunut nukkekotiinsa kirjontaa tilaamaan (esim. kuvassa oleva Home Sweer Home -taulu maksaa 6 euroa, sis. postikulut). Kaikki mallit ovat omiani, joten siksi voin niitä myydä.

Itse en juurikaan ostoksia tehnyt. Tacky Clueta ja pari lehteä ostin Doloresin pöydästä ja sitten Askartajan ateljeesta pari juttua, mutta ovat lahjoiksi, joten enpä vilauta kuvaa täällä... Sitten ostin pienen pienet nuken vaunut (nukkekodin nuken vaunut). ne on puuta ja piirrelty kynällä mm. renkaisiin. Tuunaan vaunut uuteen uskoon ja laitan sitten ennen ja jälkeen kuvat. Suunnittelen joskus tekeväni lelukaupan, joten sitä silmällä pitäen ostin nuo vaunut ja muutenkin nykyään esim. kirppareilla kuljen "lelukauppa-silmin" :)

***
I had a great day at miniatyre fair yesterday. I did not buy much (some presents, so can´t show a picture here), Tacky clue and two magazines. The fair was in an old factory building and the space was clean, light and there was enough space for people to walk. I was so happy people bought my items so much! This was my first time selling my crafts. In the picture those two Home sweet home -pictures were ordered from me and I did them as soon as I got up this morning :) Now I can post them tomorrow and they get soon to their new homes.

5 kommenttia:

 1. Ihania uutisia!!!
  Olen täällä eilen jännittänyt että millisthan siellä "Kirsin messuilla" oli !! ?! :)
  Juu,ei oo mulla niin isot kuviot että tälläiset asiat on kuin omia ! :)

  Siis Wau
  -että myynti oli hyvä ja sait tilauksiakin...jeee !!!! :)
  Kirjoitan tuolla justiin kirjettäsi ,laitan sen huomenna postiin!!

  VastaaPoista
 2. These are so cute! Congratulations on doing well at yhour first show. Best wishes, Carol :)

  VastaaPoista
 3. Onpa sööttejä pikkutauluja!

  VastaaPoista
 4. Täällä onnellinen taulun omistaja kiittelee nopeaa toimitusta (ja ystäväni Ritvan puolesta myös kiitos)! Taulut tulivat hyvin perille ja ovat aivan ihanaiset!! Tervetuloa kurkistamaan blogiani sannenvintilla.blogspot.com. Viikonloppuna esittelen taulusi postauksessani. Jos olet Facebookissa, siellä on kiva nukkekotiharrastajat keskusteluryhmä, tule ihmeessä mukaan. Terkkuja Sanne

  VastaaPoista
 5. Kiitos itsellesi ihanista näpertelyistäsi! :) Minulle päätyi yksi Beatrix Potter-tyyny ja olen siitä niin iloinen! Ihastuin ötökkä-tyynyihisi ja voisin ehkä tilata pari, kunhan saan puutarhan kuntoon. Laittaisin tyynyt nimittäin sinne, mutta kunnostamisessa taitaa vierä'htää tovi... ;) Pitää alkaa seurailla blogiasi, täällä on kaikkea ihanaa. Oikein mukavia minihetkiä sinulle! :)

  VastaaPoista