Tervetuloa Kirsin (äiti) ja Emman (tytär) nukkisblogiin.

lauantai 8. kesäkuuta 2013

Lahden miniatyyri-markkinoilla oli kivaa ja kuumaa!


Heissan!
Meillä oli oikein kiva päivä Lahdessa ja oli mukava olla samanhenkisten ihmisten parissa. Kuumaa oli, aika tukalaa suorastaan ja aamulla mietinkin, että mitenhän minun käy, kun menen helteellä ihan vetämättömäksi, mutta hyvin siitä selvittiin kuitenkin!

Haluamme Emman kanssa kuvin esitellä mitä kivoja ostoksia teimme, mutta ihan ensin kiitos meidän pöydästä ostaneille!

Minä ostin varsin maltillisesti, kun en oikein mitään tarvitse vielä. Jonkin verran tulee mummolaan kerättyä tavaraa varastoon ja sinne rintamamies taloon ovat nämäkin tulossa sitten aikanaan. Nättejä ovat kaikki ostokseni. Erityisen ihastunut olen naapuripöydästä löytyneeseen ompeluksien säilytysrasiaan!Emma osti Sylvanian families ankka-perheen, herkkuja ja kasveja. Tuon sininen kukka-asetelman hän osti kierroksellaan minulle yllätykseksi :)Emma löysi myös pussillisen muumi-hahmoja. Jännityksellä odotan mitä hän näille keksii rakentaa!


Näin on taas yhdet kivat messut takana ja heinäkuiset Forssan markkinat ovatkin sitten seuraavat. Lupasin ja vannoin itselleni, että olen ahkera ja teen jotain ihan uusia juttuja myyntiin. Nyt kun tämä on sanottu "ääneen" täälläkin, niin täytyy lupauksesta pitää kiinni :)


Terkuin Kirsi ja Emma

1 kommentti: