Tervetuloa Kirsin (äiti) ja Emman (tytär) nukkisblogiin.

sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Ostokset Lahden messuilta

Heippa! Me kävimme eilen Lahden nukkekotimessuilla. Siellä oli kyllä kivaa ja teimme hyviä löytöjä. Tässä pieni esittely.

Ensin tässä on minun eli Emman ostokset. Ihana kaupan hyllykkö on Kouvolan seudun nukkekotiladyjen pöydästä. Siinä olevat herkut ovat kylläkin minun tekemiä ja joitakin niistä tulee myyntiin Forssan nukkekotimessuille. Suloinen liitutaulu on Sannen vintillä-blogin pitäjän pöydästä. Minä kirjoitin siihen smile-tekstin. Minä ostin myös Fimo-massoja.


 Äiti ostikin sitten vähän enemmän juttuja. Minä en kyllä muista keneltä nämä tuotteet ovat ostettu, mutta beach-taulu, lautamatto ja ihana sermi ovat Kouvolan seudun nukkekotiladyjen pöydästä. Äiti osti myös kivan retrokeittiön, mutta siitä unohtui ottaa kuva ;)


Tässä oli meidän ostokset. Moi moi!
Terkuin: Emma

4 kommenttia:

 1. Hienoja ostoksia! Nuo tekemäsi leivonnaiset ovat söpöjä ja herkullisen näköisiä! ^^ Minäkin olin Lahden messuilla :)

  VastaaPoista
 2. Kivat ostokset! Olisinpa itsekin halunnut käydä siellä messuilla! : D
  Mistähän yleensä näkee nukkekotimessujen aikatauluja, järjestetäänkö tiettyjä messuja vuosittain? O:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nukkekotiyhdistyksen sivuilta näkee kaikki messut. Seuraavat messut mihin me olemme menossa myymään, ovat Wanhan ajan lelumarkkinat Forssassa :)

   Poista
 3. Vallan mainioita ostoksia. Tällä kertaa en päässyt itse mukaan, mutta nämä kuvat rohkaisevat taas järjestämään aikaa seuraaville mahdollisuuksille.
  Hyvää kesää!

  VastaaPoista