Tervetuloa Kirsin (äiti) ja Emman (tytär) nukkisblogiin.

keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Kissat ja nukkekodit, OMG

Voi apua! Kissat ja nukkekodit on yhdistelmä, joka ei vaan toimi. Meidän oli pakko sijoittaa kaksi taloa paikalle, johon Aslan ja Batu pääsevät varsin helposti. Ne ei ole kyseisen kaapin päälle kiivenneet, kun ei siellä ole ollut mitään mielenkiintoista, mutta auta armias kun laitoimme kaksi nukkekotia kaapin päälle, kissat eivät ole missään muualla halunneet ollakaan.

Yöksi peittelimme talo tarkoin isoilla kylpypyyhkeillä. Aamulla kun heräsin, löysin Aslanin Emman nukkekodin Tuulimäen keittiöstä ja Batun minun Lundbynetten keittiöstä! Ehkä olivat tekemässä aamupalaa... mutta kaikki paikat ihan sekaisin ja edelleen on yksi kukka kateissa.

Googlettelin siis heti aamutuimaan, että mistä löytäisin läpinäkyvää pleksiä, jonka voisi sahata määrämittaan. Etran sivuilta löysin tuotteita, joiden arvelin olevan se mitä etsin. Ajelin siis paikan päälle ja tilasin sitten PC-levyä joka sahattiin haluamaani mittaan eli leveys x korkeus. Nuo viisteet leikkasin saksilla. Tämä levy on 1 mm paksuista, joten sakset purivat siihen ihan hyvin.


Ihan kuin olisi museossa tai näyttelyssä, kun on tuo suojapleksi edessä :)


Se, että pleksi pitää nyt kisut loitolla, on hyvä juttu, mutta pitääpä se myös pölyä kurissa ja sekin on oikein hyvä juttu!


Kirsi

2 kommenttia:

  1. Voi kisut! Hassua että molemmat olivat suunnanneet keittiöön. : D
    Ja tuo pleksi näyttää ja kuulostaa tosi hyvältä ratkasulta.

    VastaaPoista
  2. Hyvältä näyttää! Voi taloparkoja! Uteliaita kissoja teillä.

    VastaaPoista