Tervetuloa Kirsin (äiti) ja Emman (tytär) nukkisblogiin.

lauantai 17. lokakuuta 2015

Miniostokset Wienistä

Terveisiä Wienistä! Minä olin onnekas miniostosten suhteen sillä saimme torstaina oppaaksi Sieglinden joka asuu Wienissä. Hän on minun Facebook-kaveri nukkispiireistä. On aivan loistavaa miten aina saa apua ja neuvoa meni sitten mihin päin maailmaa tahansa - aina löytyy joku harrastaja sieltä suunnalta.

Sieglinde kertoi, että siellä, kuten muuallakin, nukkisvalikoimat sen kun vähenee tai loppuu kokonaan. Netistä ja messuiltahan niitä tilataan. On se vaan harmi, niin ihanaa on kaupassa livenä nähdä tavarat ja se hypistely on puoli nautintoa koko ostoshommasta.

Ihan ensin kävimme kaupassa Das Spielzeug, josta löysin vihdoin lelukauppaani myyjättären sekä pari asiakasta (ja nyt kun on hahmoja, pitänee aloittaa se kaupankin teko!). Ostin myös Villa Muliiniin Reutterin pyykkikorin ja lelukauppaan upeita Hermansin nalleja.

Minä kaupan edessä. Osoite on Kaertner Ring 5-1

Nallet on ihan syötävän suloisia!

Tässä tulitikku mittakaavaksi.

Pyykkikori

Nuket

Tässä vielä muutama kuva kaupasta, jossa sain luvan kanssa kuvata :)


Reissuilla kannattaa aina koluta myös matkamuistomyymälöitä. Ne eivät pettäneet tälläkään kertaa. Sieglinden opastuksella löysin kivat käkikellot (ovat magneetteja) sekä Mozartia soittavan pianon!

Kauppa on Mayr&Fessler Schreibwaren&Geschenke, osoite Kärtnerstrase 37.Ja tietenkin tyttö pyörähtelee musiikin tahdissa.


Viimeisin kauppa jossa Sieglinden opastuksella kävimme oli käsityökauppa, jossa siis myös nukkistavaroita. Kaupan nimi on Handarbeiten Nähzubehör A. Christian ja osoite on Hûtteldorferstrase 157. Löytyy myös nettisivut.

Ostin pikkiriikkisen koristekuusen ja lelukappaan ihanat pienen pienet puiset eläinhahmot.

Tässä mittakaavakuva tulitikun kera.


Ensimmäisenä päivänä kävimme Schönbrunnin linnassa (upea upea paikka), jonka myymälästä ostin Reutterin koristelautasen.


Olen ihan tyytyväinen minisaaliiseeni :) Ja suuri kiitos kaikista näistä löydöistä kuuluu ilman muuta Sieglindelle. Ilman hänen opastustaan en olisi varmastikaan kaikkia löytänyt.

Sieglindeltä sain vielä lahjaksi kaksi ristipistomallia, kissoja tietenkin :) Niin kivat tossu- ja mattomallit! Sain myös hänen itsensä tekemät hienot Wien-koristelautasen sekä Wien-aiheisen postikorttikirjan!

Ministelyterkuin,
Kirsi

ps. Ristipisto-ostokset löytyvät blogistani Iloinen Kirsikka ja kunhan ehdin, kuvia Wienin reissusta laitan matkablogiini Reissu-Kirsikka.

1 kommentti: