Tervetuloa Kirsin (äiti) ja Emman (tytär) nukkisblogiin.

perjantai 11. toukokuuta 2018

Gepetton Talo Aurinkoinen

Minun piti tehdä Gepetton Talo Aurinkoiseen värikäs "peppipitkätossumainen" talo. Katsokaapa kuinka hienosti onnistuin! Ha ha. Minulta puuttuu se palikka, jotta osaisin tehdä väri-sekasotkua ja muutenkin sekasotkua. Mutta päätin, että nyt kun kävi näin, niin minä hitsi vie vielä teen sen värikkään hällä väliä -talonkin!

Kaksi huonetta tapetoitu, ikkunat laitettu ja valmiina kalusteille.


Anteeksi hämärät kuvat... yritän joskus parempia. Jos vain muistan, kuka on mitäkin tehnyt, maitisen sen, mutta todettakoon näin yleisesti, että paljon olen ostanut nukkismessuilta ja Facebookin nukkiskirppikseltä teidän muiden harrastajien tekemiä ihanuuksia :) Ja saa jättää kommentin jos huomaa omia tekemiään näissä kuvissa. 
Klikkaa kuvat isommaksi.

 Tässä kuvassa minun tekemiä on matto, divaani, tyynyt ja tuoli. Hieno kameli on kirppislöytö. Aamisaissetti divaanin päällä on Tupasvillan Sirkun tekemä.

Kattokruunu on itse tehty. Ihanat perhostaulut ylin Emman tekemä ja alempi Hanna Merosen. Laatikkopöytä muistaakseni Susanna Tunturi-Anttilan ja palmu muistaakseni Tupasvillan Sirkun tekemä.

Ja vielä ullakkohuone, johon tein feikkioven. Oven takaa muka löytyy ullakolta säilytystilaa :)
Nukkekoti on Emman tekemä, ihana kissa-taulu Hanna Merosen. Lipaston ja herätyskellon on taiteillut Maria Malmström, tuolin ja yöpöydän Kristian Lundqvist. Peilin on tehnyt meidän nukkiskerhosta Anne Viik. Itse olen väkertänyt kisu-maton, tyynyn ja isoäidinneliö-peiton. 

Kiva projekti tämäkin ja onneksi vielä kesken. Alimmainen huone kokonaan aloittamatta. Hauskuus melkein loppuu aina siihen kun talo tai roombox on valmis.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti