Tervetuloa Kirsin (äiti) ja Emman (tytär) nukkisblogiin.

sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Messuostokset löysivät paikkansa talossa

Messuostokset 1:12 talossa

Esittelenpä mihin messuostoksia talossani päätyi... eli haukkupentu löysi pehmeän paikan olohuoneen matolta :) Kuvassa näkyy myös kulmakaappi.

Tässä kulmakaappi vähän paremmin näkyvillä. Oven päällä oleva kello on itse tehty, samoin kulmakaapissa "post"-laatikko. Niin ja tietysti nuo tuolinpäällisten kirjailut, mutta niitä olen aiemmin jo esitellytkin.

Maria M:n naulakkohyllyn laitoin olkkarin seinälle, mutta vielä en löytänyt siihen ripustettavaa tai hyllyn päälle tavaraa.


Olohuoneen pöydälle tein kynttilämaljan huulipunanäytteen korkista ja korunosasta, jonka liimasin pohjaksi.

Maria M:n ihastuttava pinkki hylly löysi paikkansa keittiön oven pielestä. Vielä ei siinäkään ole tavaraa...

Keittiössä on myös muuta uutta, eli tein itse jääkaapin vieressä olevan hyllykön ja siihen mahtuu paljon keittiötarvikkeita :) Vasemmalla kaapin tason päällä polttimo ja kaksi rasiaa on myös Nukkekoti ja lelun osastolta.

Kylppäriin sopii kivasti tämä vessapaperiteline.

Ja ihan pelkkiä rulliakin löysin messuilta. "Soap" -rasian tein leikearkista. Vaaka on Emman tekemä.

Emokoira onkin näköjään mennyt naapurin terassille - odottelee varmaan Sohvia leikkimään sillä välin kun pentu ottaa torkkuja olohuoneen matolla :)

Maria M:n sininen tosi kaunis lipasto makuuhuoneessa. Takaseinällä näkyy puuvalmiista lipastosta tuunaamani versio, josta vielä puuttuu peili.

Kurkataan vielä lastenhuoneeseen, jossa ei ole nyt messulöytöjä, mutta jotain uutta kuitenkin eli tein kattovalaisimen Mac Donaldsin ketsuppikulhosta. Tein myös pienen pystynaulakon tytön vaatteille.


Messuostokset Lundbyssä

Messuilta ostin 70-luvun tyyliin sisustettavaan Lundbyyni nuoren huoneeseen Maria M:n peikon, eikö ole ihana! ja tyynyjä.

Keittiössä on ihan huippulöytö tämä Marimekon ostoskassi. Sopii tähän taloon oikein hyvin.Kuvassa näkyy muuten myös uusi kattolamppu, jonka ostin Ebaysta ja se oli ihan uusi, avaamattomassa paketissa! Kuinka onkaan niin monia vuosia säilynyt avaamattomana. Myös ompelukone on uusi hankinta ja se löytyi Huutonetista.

Kylppärin edessä olevalle käytävälle päätyi tämä raitamatto.

3 kommenttia:

  1. Hyvin on ostokset löytäneet paikkansa. Talossasi näyttääkin tosi mukavalta, sekä itse tehdyt että ostoksesi ovat oikein kivoja.

    VastaaPoista
  2. Saiskos noita Petteri Kaniini -mattoja oikeassa koossa.. Hilsun huone haluaisi :) Ja hei tuo mörkö tuolla nuoren huoneessa: Meillä oli sellainen kotona! Muistatko kun A pelkäsi sitä pienenä?

    VastaaPoista