Tervetuloa Kirsin (äiti) ja Emman (tytär) nukkisblogiin.

maanantai 19. maaliskuuta 2012

At the fair * Messuilla

Me and Emma visited doll´s house fair on Sunday and we bought some nice items :)

Pääsinkin yllättäen käymään sunnuntaina Taikasormet-messuilla Tampere-talolla. Olipas kiva päästä ensimmäistä kertaa elämässäni nukkismessuille! Tai eihän ne varsinaiset nukkismessut olleet, sillä paljon muutakin oli esillä käsityö- ja askartelujuttuja. Mutta nukkismyyjät olivat omana osastonaan ja sekös osasto meitä sitten kiinnosti Emman kanssa :)

Tässä saaliimme:


Emma bought baby items as the baby with walking aid. She added the hair for baby. Lot´s of hair :)
Emma osti vauvalle makuualustan päälle laitettavan seisovan lelun, vauvan kävelytuen ja vauvan, jolle hän itse lisäsi hiukset. Tuuhea tukka tuli pojalle :) Lisäksi Emma osti syöttötuolin, joka näkyy tuolla pöydän takana.

One dollshouse magazine and a "machine" to make rugs. Interesting... we have never tried one, but let´s see :)
Jälleen yksi ihana nukkislehti. Ostimme myös tuollaisen kutomalaitteen, josko osaisimme sillä tehdä mattoja! Mielenkiintoista...

Kotimatkalla poikkesimme vielä Ideaparkin Sinellissä:

5 kommenttia:

 1. Kivoja ostoksia :). Minä en olekaan tuommoista kutomalaitetta kokeillut. Ostin joskus tytölle joululahjaksi pikkuiset kangaspuut, jolla saa kudottua nukkiskoon mattoa. Tyttö on sillä pari pätkää kokeillut. Minunkin on pitänyt, vaan onpa toistaiseksi jäänyt/unohtunut...

  VastaaPoista
 2. Kivoja ostoksia! Minäkin tarvitsisin saksitelineen, tuotakin olen silmäillyt, mutta se taitaa olla enemmän isommille saksille? Vai solahtavatko pienemmät pistelysakset siihen nätisti?

  VastaaPoista
 3. Katri, kyllä pysyy pikkusaksetkin tuossa. Ei ne reiät niin isoja ole, että mitkään sakset solahtaisi läpi. Tuo oli jossain alehyllyssä ja maksoi 5 euroa.

  VastaaPoista
 4. Mekin oltiin sunnuntaina messuilla, voi kun olisi ollut kiva törmätä =) Mä ostin myös ton keinutuolin ja aika paljon kaikkea muutakin ihanaa...täytyykin laittaa muutama kuva blogin puolelle =)

  VastaaPoista