Tervetuloa Kirsin (äiti) ja Emman (tytär) nukkisblogiin.

maanantai 9. huhtikuuta 2012

Sauna is ready! * Sauna on valmis!

Last post I told you about Kirsikka´s utility room. And guess what! I did the sauna too! There is still missing a shower and a shelf for a sponge etc., but otherwise it is ready :)

Edellisessä postauksessa kerroin kuinka innostuin tekemään kodinhoitohuonetta Kirsikan taloon ja nyt kävi niin ihanasti, että jatkoin saunan kanssa heti perään, joten sekin on nyt sitten valmis. Melkein. Suihku, hylly pesutarvikkeille ja laudeliina vielä puuttuvat. Eli eipä paljon. Olen iloinen tästä äkillisestä innostuksestani, sain niin paljon aikaiseksi!
Floor tiles are same as in the utility room. I just clued them side by side, no seams. The wall between sauna and shower is made of transparent tiles. Sauna heater I made of match box, painted with silver paint.

Lattia on samaa laattaa kuin kodinhoitohuoneessa. Liimasin ne vain vierekkäin eli ei saumausta väliin. Saunan ja pesuhuoneen välinen seinä on läpinäkyvää laattaa. Kaikki laatat olen ostanut viime syksynä Tampereen kädentaidot -messuilta. Äkkiä kirjoin myös saunatyynyn, laudeliina vielä puuttuu. Kiuas on tehty tulitikkulaatikosta, jonka maalasin hopeamaalilla. Kiuaskivet hain meidän pihalta, uskon että hyvin toimii :)Still missing the shower and a shelf for washing items. This wall I seamed with white.

Suihku vielä puuttuu ja hylly pesutarvikkeille. Tämän seinän saumasinkin.Very modern floor "thing"... sorry, I do not know the word in English. It is the place where the water goes. What is it called? I printed the picture from Internet and painted the grills on top of the picture with silver paint (click the picture bigger to see better).

Moderni lattiakaivo. Nappasin kuvan netistä, tulostin ja maalasin ritilät päälle hopeamaalilla (klikkaa kuva isommaksi).Utility room and sauna, side by side. Lot´s of job, but it was fun :)

Tässä ne nyt ovat, kodinhoitohuone ja sauna vierekkäin. Paljon oli näpräämistä, mutta oli kivaakin :) Ja nyt saa Kirsikka lähteä suihkukauppaan.

6 kommenttia:

 1. Upeaa työtä!!

  On niin tyylikkäät kaakelit ja kiuaskin oikeilla kivillä varusteltu.
  Olet kyllä tehnyt ison työn näiden kanssa,kyllä Kirsikan nyt kelpaa.

  VastaaPoista
 2. Hienon näkoinen sauna! Ja muuten tosi hyvä idea tuo tulitikkuaski kiukaana! =)

  VastaaPoista
 3. Yritänpä uudestaan kommentoida, kun eilen tökki tää homma. Tosi ahkerana olet ollut ja kivan näköistä on saunassa ja pesuhuoneessa. Hyvät ideat nuo kiuas ja lattiakaivo!

  VastaaPoista
 4. Wau miten upea kokonaisuus! Väritkin on aivan täydelliset :)

  VastaaPoista
 5. no on kyllä komia sauna!!

  VastaaPoista
 6. On siinä hieno sauna Kirsikalla!

  VastaaPoista