Tervetuloa Kirsin (äiti) ja Emman (tytär) nukkisblogiin.

keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Emma suunnitteli tyynyn ja kirjoi sen saman tien :) * Emma designed a dollshouse pillow and embroideded it at once :)

Emma kokeili PCstitch-ohjelmaani ja suunnitteli nätin kukkatyynyn. Intoa oli niin paljon, että hän pisteli sen puolipistoin samoin tein valmiiksi. Ja kyllä tulikin hieno tyyny vai mitä!


Tyyny päätyi Hortensian kukkakauppaan, joka on Emman uusin roombox. Se on vielä vähän kesken, mutta tässä näkymiä tämän hetkisestä tilanteesta.

Kauppa on saanut nimensä omistajansa, Hortensia-neidin mukaan. Hortensia-neidin muuten löysi juurikin tänään siskoni kirppiskierroksellaan ja neiti maksoi yhden euron! Aikeissa oli tilata myyjätär nettikaupasta, mutta kylläpä Emmalla kävi uskomaton onni, kun täti löysi näin kauniin nuken kirppikseltä.


Kukkakaupan tykötarpeita :)


Sattuipa kuvauksen aikana tulemaan asiakaskin Hortensian liikkeeseen. Kirsikka tuli ostamaan ruusuja :)IN ENGLISH
Emma tried my PCstitch programme and designed this lovely flower pillow today. She also stitched it right away :) The flower-shop above is Emma´s newest room box and it´s not guite ready yet.

My sister found the shop owner just today from flea market and the doll costed only one euro! This was such a nice find because Emma did not have any doll for flower shop and we were about to order one from on line shop.

While we were taking photos, Kirsikka came to buy some flowers :) It´s nice to have customers also!

3 kommenttia:

  1. Näppärä tytär sulla! Tuo pistely ei ole kaikista helpointa hommaa. Kaunis tyyny!

    VastaaPoista
  2. Lovely pillow! Lovely design! My little daughter is 6 and also likes making minis. It is great that we have little followers, true? Mini hugs, Natalia

    VastaaPoista