Tervetuloa Kirsin (äiti) ja Emman (tytär) nukkisblogiin.

torstai 26. heinäkuuta 2012

Pöydän nro 16 antia Wanhan ajan lelumarkkinoilla sunnuntaina 29.7. * What I am selling at the miniature fair on Sunday

EDIT 1.8.2012
Kiitos kaikille pöydästämme ostaneille!! Ja oli niin kiva tavata tuttuja sekä saada monille blogeista tutuille kasvot - kiva kun "ilmoittauduitte" :) Oli oikein mukavat messut, ensi vuonna uudestaan. Kiitos siis myös järjestänille!
Hi! How has your summer been? I hope great! Next Sunday I am going to miniature fair with Emma. In these pictures there are some of the items we have for sale. I am so looking forward next Sunday :)


Heippa! Onhan kesäsi ollut ihana! Toivotaan niin :) Minulla on ollut ihan kiva kesä, vaikka tässä kotona vain pyöriskelenkin.

Ajattelinpa vähän esitellä mitä otan mukanaani Forssaan ensi sunnuntaina. Ihan ensin kerron, että tarjoan teille onnistumisen iloa itse tehden, sillä myynnissä on nukkekodin kirjontakittejä (malli, kangas ja langat), joilla voit tehdä tyynyjä, seinävaatteita, kasseja. Myynnissä on myös kirjontalankoja ja -kankaita sekä kangaspaketteja mineilyyn. Voi kuinka ihanaa onkaan tulevan syksyn pimeinä iltoina istahtaa sohvan nurkkaan kirjomaan vaikkapa ruusutyynyä.
Viimeiset kuvat esittelevät jotain kivaa nallelle tai nukelle... mitähän se voisi olla, kurkkaahan :)

Mutta mitäs muuta pöydässä nro 16 on tarjolla! Katsotaanpa...

Silkkinauhalla kirjottuja tyynyjä


Verhokappoja


Beatrix Potter -tyynyjä ja mattoja


Kirjottuja seinätauluja


Verhoja


Raheja


Kirjottuja villakangastyynyjä


Lattiatyynyjä


Paljon erilaisia tyynyjä. Löytyy kirjottuja tyynyjä, kukkaa, pitsiä yms.


Mutta onpa tarjolla muutakin kuin vain nukkisjuttuja :) Haluaisitko nallellesi tai nukellesi kauniin keinun, jossa hänet voi laittaa nätisti esille vaikka hyllylle tai lipaston päälle? Keinuja on kahta kokoa ja kolmea eri väriä.


Ja käypä tuo pienempi keinu näin hienosti myös Barbiellekin! Keinut ovat myös loistava lahjaidea ystävälle, lapselle tai lapsenlapselle :)


Odotan niin kovasti sunnuntaita ja sitä ihanaa messufiilistä - ja on niin kiva nähdä teitä muita nukkisharrastajia ja kaikkia asiakkaita! Nähdään sunnuntaina!

2 kommenttia:

  1. Mukavan näköisiä juttuja:). Harmi kun en pääsyt, mun nukkekotiin todella tarvittaisiin tyynyjä. Suurimmasta osasta sängyistä puuttuu tyynyt, ja muutama sohvakin tarvisi...
    Huomasin, että mun blogi on tuolla sun blogin sivussa, kiitos siitä paljon!

    VastaaPoista