Tervetuloa Kirsin (äiti) ja Emman (tytär) nukkisblogiin.

perjantai 23. marraskuuta 2012

Nukkekotinäyttely ja muita kuulumisia

Heippa!
Iittalan lasimäellä on pieni nukkekotinäyttely, jossa jokaisessa talossa odotellaan joulua. Näyttely on pienessä punaisessa talossa, jossa on Soilin käsityötarvike ja Tuija Piepposen taidemyynti. Käykäähän ihailemassa (näyttely on esillä 24.11. alkaen joulukuun puoli väliin asti :)

Vinkiksi kirjonnasta tykkääville, että Emmulissa on myynnissä nopsa jouluinen ristipistotyö; nukkekodin kaitaliina ja tyyny -kitti (mukana malli, lanka ja kirjontakangas)


Tänään sain ihanaa postia eli Tupasvillan Satu lähetti joulukalenteriluukut 10, 11 ja 12. Voi että! Joulukuu! Ihanaa ihanaa. Minä lähetän Satulle päin postia ensi viikolla.

Hämeenlinnan nukkekotikerhossa meillä on perinteinen joululahjaswappi ja tänä vuonna keksin ainakin omasta mielestäni mukavan idean. Ainakin itse tykkäisin sellaisen saada. Nyt täytyy vielä nätisti ne pakata ja pian meillä onkin kerhoilta, jossa paketit jaetaan. Ja avatahan saa sitten 24.12.!

Minulla on myös kaksi täyttä 24 luukun ristipistoaiheista joulukalenteria, joten siksikin joulukuuni on niin ihana :)

Nukkekotiaskartelut ovat jääneet vähälle, kun perustin Emmulin. Kauppani teettää minulla kovasti työtä, mutta joka hetkestä olen nauttinut! Nyt odotan, että koska tilaamani Petites vitrines, Beatrix Potter ja Ruusukirja tulevat, jotta voin teille nukkekotiharrastajillekin tarjota näitä ihanuuksia (minulla on itselläni nuo kaikki kolme kirjaa, joten tiedän mistä puhun :) Mutta jospa joululomalla näprättäisiin Emman kanssa minejä. Massailut taas houkuttaisi.

Mukavaa viikonloppua kaikille!
Terkuin Kirsi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti