Tervetuloa Kirsin (äiti) ja Emman (tytär) nukkisblogiin.

keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Eihän tässä näin pitänyt käydä! Taas uusi talo...

Heippa!
Eilen kävimme Emman kanssa kirpputorilla ja katsokaas nyt mitä mukaani tarttui! Ei meille oikeasti mahtuisi yhtään uutta taloa... ja kun se rintamamiestalokin on tulossa ihan kohta postissa... mutta en vain voinut vastustaa. Olen aina ihaillut tätä taloa, tai oikeastaan tuota alakerran keskimmäistä huonetta (eteinen?) tuon tiiliseinän takia. Talon tapetit on oikein siistit. Kokolattiamatoissa on muutamassa kohtaa sanomista, mutta kaiken saan peittoon/kuntoon. Hintaa tällä oli 25 euroa mikä oli minusta ihan sopiva hinta.
Mutta on tässä se hyvä puoli, että sanoin nyt vuokrasopimuksen irti Emman Lundby-kartanosta. Emma sen jo eilen tyhjensi ja vei omaan huoneeseensa. Nyt kun minulla on oma retrotalo, voin tehdä tälle ihan mitä haluan!

Haluan vielä esitellä teille äidiltä ja isältä saamani pikkujoululahjan. Tämä on todella todella kaunis! Isä on tehnyt katselulaatikon ja äitini maalannut sen taustalle lumisen maiseman. Minä laitoin sinne kaksi jouluista tyttö-hahmoa ja aion vielä somistaa laatikkoa lumella ym. Kenties joku kelkka sopisi mukaan. Aivan ihana, eikö vain!


Hi!
We visited flea market yesterday and quess what I found! This retro house that I have always wanted. The reason is the brick wall in the middle room downstairs. For some reason I just love this brick wall!

Emma took her Lundby mansion back so I am no longer lodger and now that I have a retro house of my own, I can do what ever I want with it :)

In the second picture you can see a beatiful room box I got from my parents. My father did the box and my mother painted the winter scene. My mother is talented! I just love my winter room box :)

5 kommenttia:

 1. :D Kiva talo. Kummasti noita taloja sattuu jäämään käteen. Ihana.
  Kurkistuslaatikko on myös oikein kaunis. Ei ole tullut mieleen että taustan voi maalatakin.

  VastaaPoista
 2. On! Siis aivan ihana kurkistuslaatikko. Suloinen lahja vanhemmiltasi!
  En yhtään ihmettele, että ostit tuon nukkiksen. Niintä on niin kiva sisustaa.

  VastaaPoista
 3. Hienon lahjan olet saanut! Kiva tuo "uusi" vanha nukketalo!

  VastaaPoista
 4. Hieno talo! Ja tosi suloinen tuo kurkistuslaatikko <3

  VastaaPoista
 5. You're a bit like me, except my passion are yarns and needlepoint. But when you have a lot of canvases, you will have what to take, when you need them.

  VastaaPoista