Tervetuloa Kirsin (äiti) ja Emman (tytär) nukkisblogiin.

maanantai 11. maaliskuuta 2013

Turun messuille myytävää :)

Heippa!

Ihanaa kun on messut ensi viikonloppuna! Ihanaa se on siksikin, että näin verkkokauppayrittäjänä en juurikaan näe asiakkaita, joten siksi nautin messuista todella paljon, kun saan tavata asiakkaitani! Mutta ihanaa on messuilla siksikin, että sinne on niin kiva askarrella jotain uutta... Isoja sarjoja ei ole, jos jokin näissä kuvissa miellyttää, niin tule pian paikan päälle :)

Löysin kirpparilta lasinalusia, joissa oli viinipulloaihe. Kekkasin sitten väsätä niistä viinihyllyjä. Näitä on muistaakseni viisi kpl. Kuvassa näkyvä tuoli on tuunattu ja se on ainoa kpl.


Servettirenkaista tein pyykkikoreja ja pyyhepinoja löytyy myös :) Taitaa näitä korejakin olla viisi kpl.


Hauska maalipurkkiaiheinen hylly (5 kpl)


Tuunattuja tuoleja (vain nämä)


Ja paljon muutakin askartelua lähtee mukaan, joten poikkea ihmeessä meidänkin pöytään! En tiedä kuinka paljon Emma vielä ehtii askarrella myyntiin, hän on ollut vähän laiska sillä saralla - luulenpa, että tyttö panostaa ostopuoleen :)

Niin ja tosiaan, Emmulin pöydästähän me olemme nurkan näille omille askarteluille varanneet eli pääasia on tietenkin Emmulin tuotteet, joista varsinkin itse tekevät löytävät ihania kankaita, malleja jne. Niistä on kerrottu Emmulin blogissa.

Lisää messuista voit lukea täältä.

Terveisin Kirsi

3 kommenttia:

 1. Hyvää messuilua! On nämä niin ihania, niin ihania.

  VastaaPoista
 2. Kiitokset messuseurasta naapuripöytään! Yksi tuollainen pyykkikori päätyi meillekkin :)
  Erityisterveiset Emmalle <3

  Ystävällisin terveisin, Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Oli mukavaa naapuriseuraa ja teillä oli niin kivoja ja taidokkaita tuotteita. Ja niitähän ilolla ostimmekin :)

   Poista