Tervetuloa Kirsin (äiti) ja Emman (tytär) nukkisblogiin.

keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Nukkisostoja Pariisista * Dolls house shopping at ParisHeissan ja terveisiä Pariisista! Pitäisi siis varmaan nyt sanoa, että bounjour!

Vietin ihanat kolme päivää Pariisissa ja kävin mm. L'Aiguille en fete -messuilla. Pariisin tarinaa voit lukea ristipistoblogistani Stitch and be happy. Tänne laitan kuitenkin kuvia nukkisostoista :)

Pain D'épices -liikkeestä ostin koreja, penkin, tikapuut, papalle Ranskan kartan (hän on varmaan matkustellut Ranskassa...) ja ruosteisen kukka-astian.


Emmalle ostin tuliaisiksi lasten huoneeseen hyllykön, johon saa korit. Koreja voi pitää erikseenkin vaikkapa lelulaatikkona. Emma oli tosi iloinen tuliaisesta :)Ihan vieressä oli toinen nukkiskauppa, josta ostin lelukauppaan tarvikkeita ja yhden päivänvarjon vaikkapa kerhoswappia varten. Itse en tarvitse, se tuli vähän niinkuin väkisin, kun siellä oli 5 tuotetta 10 eurolla, mutta ei saanut olla kahta samaa. Mitä ne loput sitten ovat, jäävät salaisuudeksi, sillä ostin jo synttärilahjoja Emmalle (synttärit on huhtikuun alussa).
Kun tulin kotiin, minua odotti "tervetuloa kotiin -lahja" :) Ihana Emma oli äidille virkannut kaksi nukkekodin patalappua. Kiitos kulta näistä, ovat niin nätit ja kiva yllätys!


Pain D'épices -liike oli kiva ja siellä oli paljon nukkistavaraa. Suosittelen käymään, jos olet menossa Pariisin!

Terveisin Kirsi


IN ENGLISH
Hi! Or should I say Bounjour! I was in Paris for couple of days and visited Pain D'épices -shop. In the first picture are my shoppings from there. The other pictures shows my shopping from the shop near by, but I do not remember shop name.

In the last picture is my "welcome home mother -gift" that I got form Emma :) So sweet! She had croched me dolls house pot coasters (sorry, do not know what they are called in English).

If you go to Paris, you should visit Pain D'épices, it´s a good selection of dolls house items there!

Best regards,
Kirsi

4 kommenttia:

  1. Suloisia Ranskan tuliaisia nämä "minitkin" kyllä tuokin kauppa oli livenä varmaan oikea elämys..

    Emman virkkaamat patalaput on ihanat !!!

    VastaaPoista
  2. Hellyyttävät patalappuset :).

    VastaaPoista