Tervetuloa Kirsin (äiti) ja Emman (tytär) nukkisblogiin.

keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Forssan markkinoille!

Heissan! Olen minäkin vähän ahkeroinut tehdäkseni jotain uutta Forssaan Wanhan ajan lelumarkkinoille 28.7. Katso markkinoista tiedot täältä!

Tässä muutamia esimerkkejä askarteluistni kuvin esiteltynä :)

Kirjottuja ruusutauluja ja tyynyjä - nämä ovat kodin arvokkaita "perintö"kaluja. Muutaman halutun postilaatikonkin jaksoin tehdä ja ihastuttavia kangasnukkeja.


Lisää niitä perintöesineitä eli käsin kirjottuja seinä"raanuja". Koreja ja laukkuja ja Paris-kangastauluja löytyy myös.


Sohvalla villatyynyjä (käsin kirjottu), tauluja, punoskasseja yms. ja maton päällä valokuvakansioita tyhjin sivuin - sinne voi sitten liimata perhe- tai reissukuvat talteen!


Ja toki on kaikenlaista muutakin jo valmiina ja työpöydällä tulossa. Kuka mitäkin tarvitsee... tervetuloa sitten meidänkin pöytään, joka on numero 17. Emman askarteluista ei vielä kuvia olekaan, saapi nähdä mitä tyttö keksii!

Terkuin Kirsi

4 kommenttia:

 1. Oi, onpas hienoja askarteluja jälleen kerran! Ihastuin täysin noihin postilaatikkoihin, ruskeisiin kasseihin ja pöllötyynyyn. Pitäisi munkin joskus saada itseni nukkismarkkinoille, ne tuntuu aina vain vähän niinkuin jäävän... Mutta milloin nämä Forssan markkinat ovat? Kiinostuin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, markkinat ovat sunnuntaina 28.7. ja lisäsin tuohon tekstiini linkin markkinoiden omille sivuille. Kyllä kannattaa tulla!! Ja kiva kun tykkäsit askarteluistani :)

   Poista
  2. Kiitoksia tiedosta! Vaikuttaa mielenkiintoiselta! :)

   Poista