Tervetuloa Kirsin (äiti) ja Emman (tytär) nukkisblogiin.

lauantai 27. heinäkuuta 2013

Valmiina Forssan messuille * Ready for dolls house fair

Hi!
Pictures of what we have done with Emma for dolls house fair on Sunday 28th of July in Forssa. We have been busy :)Heippa pitkästä aikaa!
Meillä oli tänään Emman kanssa kivaa puuhastelua, kun teimme harjoituspöydän Forssan messuja varten. Testasimme näin, että kuinka pöytään mahdumme Emma ja minä ja vieläpä Emmuli-verkkokaupan valikoima. Emmulista tuon mukana pieniä kirjontakankaan paloja, ompelukankaita, nappeja, nauhoja&pitsejä ja tietysti nukkekodin kirjontamalleja ja -kittejä.

Me olemme Emman kanssa askarrelleet kaikenlaista uuttakin tällä kertaa. Näistä kuvista voi bongata mieleisensä ja tulla sitten ostamaan - siitä me tykättäisiin kovasti :) Meidän pöytä on nro 17.

Tässä yleiskuvaa "Kirsin päädystä".


Käsin kirjottuja seinäraanuja sekä ruusutauluja. Myös muita kivoja tauluja...


Koreja, valokuvakansioita, pakkausnarua, kesälaukkuja, postilaatikoita yms.


Käsinkirjottuja tyynyjä, myös villalangalla kirjottuja ihania villatyynyjä muutamia. Koreissa suloisia pienen pieniä maatuskanukkeja.Käsikirjottuja tyynyjä, neulatyynyt kupissa, edessä kaksi aarretta, eli käsin kirjotut rantakassit. Hirveä työ noissa, en ihan äkkiä lähde uusia tekemään, mutta upeita ovat!Kuvaa "Emman päädystä". Ylähyllyllä kynttilöitä, nukkekodin nukkekoti, käsin kirjottu autotaulu lastenhuoneeseen, kauniita ruusutyynyjä jne.


Nättejä kukkalaatikoita, sisustustikapuita, kaukoputkia ja yksi kpl upea nahkainen rahi!


Tässä vielä lähikuvassa kaunis sermi, joita tein pari kappaletta. Kiva oli näitäkin tehdä ja uskoisin, että näitä teen jatkossakin...


Sitten täytyy vielä miettiä eväät messupäivälle ja kaikki onkin valmista. Aamulla on aikainen lähtö, mutta niin kivä päivä tulossa, ettei se herääminenkään harmita :) Nähdään messuilla!

Kirsi ja EmmaWanhan ajan lelumarkkinoiden oma sivu löytyy täältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti