Tervetuloa Kirsin (äiti) ja Emman (tytär) nukkisblogiin.

tiistai 20. elokuuta 2013

Parin tunnin tuunaus * New addition

Hi!
My new addition to Lundby Lisa.


Hei,
Huutonetista löysin Lundby-talooni lisäkerroksen, enkä tietenkään malttanut odottaa hetkeäkään, että pääsen sitä tuunaamaan, kun paketin eilen postista hain! Talossa oli ilmeisesti tapahtunut vesivahinko, mutta sehän ei haittaa. Toisin kuin oikeassa elämässä, nukkiksessa voi vesivahingonkin peittää laittamalla vaan uutta maalia pintaan tai tapetoimalla. Tässä remontissa meni vain muutama tunti, eihän ollut muusta kyse kuin leikata oikean kokoiset paperit tapeteiksi ja pöytätabletista takkahuoneen lattia + lastenhuoneen verhojen tekeminen. Tapetit kiinnitin muuten sinitarralla, joten helppo uusia. Ainoastaan uuden väliseinän tapetit on liimattu, mutta seinäkin on irroitettava eli kokonaan vaihdettavissa.

Isomman tilan jaoin kahtia (vaneri seinäksi ja molemmin puolin tapetit, eteen lista, ei ovea tässä kohtaa), jolloin sain lasten huoneen ja seinän toisella puolen on teinin huone. Teinillä on vielä sisustus kesken, kun ei ole sopivia kalusteita, mutta niitähän on kiva metsästää. Se tässä harrastuksessa myös on ihanaa, että aina on jotain tarvikkeita hakusessa ja niitä on kiva netistä ja messuilta etsiä, toki myös kirppareilta, mutta Hämeenlinnassa ei nukkishuonekaluja ainakaan kirppareilta juurikaan löydä. Poikkeuksena nyt sitten mainittakoon tuo lastehuoneen kerrossänky, pöytä ja tuolit, jotka löysin viime syksynä ja annoin Emmalle joululahjaksi. Emma ei niitä nyt tarvitse, joten sain lainaksi :) Niihin teen vielä petivaatteet.



Teinille ajattelin tehdä valeikkunan takaseinälle.



Tässä kuvassa näkyy tuo uusi väliseinä.



Takkahuone



Tältä lisäkerros näytti ennen remonttia







Nyt on talolla kokoa ja näköä. Taitaa olla kadun hienoin talo, ainakin perhe ajattelee itse niin. Perhe on vieläkin pitkällä matkalla, mutta kyllä tässä pikkuhiljaa pitäisi tehdä nukkehankintoja, että saan perheen kotiin!


Kiva kun kävit blogissamme,
Kirsi

2 kommenttia:

  1. Hienolta näyttää ja hyvin etenee :)

    T:Johanna Tiukka

    VastaaPoista
  2. Tyrmäävän upeaa kerta kaikkiaan!

    VastaaPoista