Tervetuloa Kirsin (äiti) ja Emman (tytär) nukkisblogiin.

lauantai 17. elokuuta 2013

Piha kuntoon ja muutenkin aikamoinen siivousshow!

Hei,
tänään aloitin jo aamulla siivoamaan työhuonettani. Kun on ollut monen monta projektia menossa, niin paikat oli päässeet ihan sotkuisiksi eivätkä tavarat olleet todellakaan oikeilla paikoillaan. Vähän se siivous siinä laajeni, nimittäin siirtelin putiikit ja pikkutalon kokonaan toisen hyllyn päälle saadakseni lisätilaa.

Lundby, jota sisustan 1970-luvun kamoilla sai pihan. Koska en ole saanut aikaiseksi tehdä oikeata pihaa, niin laitoin nyt ainakin vihreätä huopaa, jotta sain kaikki pihakalusteet asteltua pihamaalle. Kyllähän tässä kelpaa touhuta, asukkaat vain puuttuvat - taitavat olla pitkällä etelän-lomalla :)

Tähän taloon uusia hankintoja ovat Forssan messuilta Johannalta ostetut pienen pienet kasvit ja ne asettelin keittiön ikkunalle. Myös punainen palli on uusimpia hankintojani.


Olohuoneeseen on saatu kukkapöytä!

Takka jonka ostin viime sunnuntaina kirpparilta, on nyt väliaikaisesti pelihuoneessa. Mutta teen ihan takkahuoneenkin, kunhan ostamani välikerros saapuu postitse.1970-lukulaisen vieressä on uudempi Stockholm-talo, jossa ei ole valitettavasti tapahtunut paljon mitään! Terassitkin on ihan tyhjät, pitäisi pihakalusteita hankkia. Mutta sen verran uutta tähänkin taloon tänään, että tein siivoilun lomassa vanhasta pöytätabletista "bambu"-verhot. Tuli ihan kivan näköiset ja oikein hyvin sopivat makkarin tyyliin.Tässä kuvassa putiikit, eli käsityöliike Silmu ja joulukauppa, sekä pikkutalo uudella paikallaan.Silmun ja pikkutalo väliin jäi kiva pihamaa, jossa on Emman tekemä hieno linnunpönttö!Pikkutalon pupu-lapsi ihastelee uutta pyöräänsä (kirppisostos viime sunnuntailta). Pikkupyörä tuli kaupanpäällisenä, kun ostin tuon isomman pyörän ja sen peräkärryyn laitoinkin suunnitelmani kukkia - ihana!
Jos koirat ovat sohvan valtaajia, niin ovatko kissat sitten talonvaltaajia? Heh! Näihin kuviin lopettelen tältä erää ja toivotan kaikille ihania ministelyjä ja kiva kun kävit blogissamme!


Terkuin Kirsi

1 kommentti: