Tervetuloa Kirsin (äiti) ja Emman (tytär) nukkisblogiin.

sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Sunnuntaipäivän nukkisaskartelut ja vilkaisuja Villa Muliiniin * Miniature crafts this Sunday

Heissan!
Tänään taas Emman kanssa askarreltiin nukkisjuttuja. Sovimme, että teemme kirjoja ja niillä aloitimme, mutta paljon muutakin sitten saimme aikaiseksi!Emma osti Facebookin nukkiskirppikseltä puuvalmiin kaapin, jonka hän nyt petsasi. Emman tekemät kirjat hyllyssä, samoin hän teki kivan pöllö-koristeen.Minä "maalasin" (värjäsin vesiväreillä vähän kukertaviksi ruskeaa ja vihreää sekoitellen) kukkalaatikot Villa Muliinin terassille - kukat vain puuttuvat! Köynnös, joka kuvassa näkyy, on Emman tekemä (viinirypäleen oksasta).Emma viimeisteli istutuspöytäänsä. Tämä on niin upea, että en voi uskoakaan miten taitava tuo tyttöni on! Kukatkin ja kukkalapio on Emman itsensä tekemiä! Kivasti hän on asetellut ruukut ja mullatkin pöydällä, ihan on työn touhut aistittavissa!

Olen vähän saanut Villa Muliinia aluille eli lähinnä noita tapettipäätöksiä olen tehnyt. Nämä on kiinni seinissä, joten muutoksia ei enää tule :) Keittiöön valitsin rohkean tapetin, sillä haluan keittiöstä pirteän ja värikkään, sellaisen runsaan italiaistyylisen mamma mia-keittiön.Kuten edellisessä kuvassa näkyy, ulko-ovi tässä talossa tulee keittiön nurkkaan. Siihen tein paneliseinän, naulakon ja kenkätelineen, jotka maalasin rohkeasti punaisiksi!Olohuoneessa on hillitympi värimaailma. Yksi seinä on kokonaan vielä ilman tapettia, kun siihen suunnittelen jotain kirjottua...Makuuhuoneeseen valitsin marjapuuron värisen tapetin ja takaseinän paneloin. En vielä tiedä mitä tuolle takaseinälle teen! Maalaanko ja millä värillä, vai mitä...
Seuraavaksi täytyy hankkia lattia- ja listamateriaaleja. Tapetit on valittu kaapista löytyneistä tarvikkeista, mutta herra Neulavaaran työhuoneeseen joutunen ostamaan, kun ei sopivaa löydy.

4 kommenttia:

 1. Ihana nimi tällä talolla ja keittiöstä tulee varmasti näyttävä.
  Emmam tekemä isttuspöytä on ihan huikean hieno -kyllä Sinulla onkin taitava tyttö :)

  Mukavaa alkavaa viikkoa Teidän Perheelle !
  T.Maija

  VastaaPoista
 2. Oi, paljon kaikkea ihanaa! Pöllökoriste on upea, haluaisin omaankin nukkekotiin tuollaisen. :)
  Seuraavaksi rakastuin keittiön tapetteihin, aivan ihanat! Ja naulakon sekä kenkätelineen väri on myös upea!

  Ihan tekisi mieli paeta koulunpenkiltä ja päätyä oman askartelupöydän ääreen. :D

  - Rouva E

  VastaaPoista
 3. Ihania ovat. Mistä muuten olet noita tapetteja hankkinut? Itse olen scrappipapereita tutkaillut. Muutaman sopivan olen löytänytkin, mutta vielä täytyisi löytää lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Scrabbipapereita ovat nuo kaikki muut paitsi tiiliseinä ja makkari, ne on nukkistapettia. Scrabbipapereita olen löytänyt Hämeenlinnan askartelukaupasta ja Ideaparkin Sinellistä. Varsinkin Sinellissä on iso valikoima ja valitsin jo lelukauppaankin tapetit ja lattian :)

   Poista