Tervetuloa Kirsin (äiti) ja Emman (tytär) nukkisblogiin.

sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Joulukalenteri-ihanuuksia!

Hei! Olen saanut tosi kivoja juttuja joulukalenteriluukuista! Emmakin on saanut aivan ihania juttuja, mutta hän ei ole vielä kuvannut omiaan, joten saamme vielä vähän odotella postausta. Mutta tosi iloinen Emma on lahjoistaan ollut ja ne on olleet kuin nenä päähän hänen tarpeisiinsa.


Hokkasen Tiinalta sain justiinsa Lundby Rainbow-talooni sopivan kulhon ja 70-luvun taloon taidelasivadin! Kiitos kiitos!Tiina sai minulta jakkaran jonka päällystin pikkuisilla mosaiikkipaloilla. Jalat ja reunus on nöyrillä päällystetty. Jakkaran kehikko on joku kukka-asetelmissa käytettävä "häkkyrä".Asikaisen Leenalta sain pinkkiin projektiini Lundby Rainbow-taloon hienon kylppärin maton ja keittiön pöydälle kauniin pitsiliinan. Myös Villa Muliinin oli Leena muistanut ja sain upean kirjonnan, nyt mallailen, että mihin huoneeseen sen laitan! Kiitos näistä ihanista!


Leena sai minulta emalivadin ja kannun, hänen talossaan kun ei ole vesijohtoja, ajattelin, että näistä olisi hyötyä asukkaille :)Eveliina Hirveltä sain söpön huovutetun kissanpennun, joka muutti Villa Muliiniin. Paketissa oli myös pikkiriikkinen kahvipaketti ja valkoista pitsinauhaa. Kiitos kovasti!


Eveliina sai minulta rasiallisen joulukoristeita.Jaana Selander-Tervakarilta sain tarpeellista tavaraa eli kynttilöitä ja sammutuspeiton siltä varalta, että nukkisasukkaani eivät osaa kynttilöitään
poltella :) Nämä oli tosi tarpeen, sillä kynttilöitä minulla ei olekaan vielä. Kiitos!


Minulta Jaana sai Villalepolaan Augustin piilopirttiin hyllykön, jossa oli vähän tarpeellista - tai tarpeetonta tavaraa valmiina.

4 kommenttia:

 1. Ihania minejä olette saaneet sekä antaneet!
  Mukavaa joulun odotusta

  VastaaPoista
 2. Samat sanat. Kaikkea ihmeellistä ja tarvittavaa ovat luukut kätkeneet sisäänsä mennen tullen.
  Hyvää joulunaikaa.

  VastaaPoista
 3. Voi yhden kerran..minä kun en ole niin sisällä näissä mini-jutuissa en voi taas kuin henkeä haukkoa mitä kaikkea ihmeellisen pientä oaatte ja keksittekään tehdä!!
  Ihanat lahjat kaikille ja kaikilta !

  VastaaPoista
 4. Kiitos Kirsi! Ja Emmalle myös kiitokset ja terveiset ;)

  VastaaPoista