Tervetuloa Kirsin (äiti) ja Emman (tytär) nukkisblogiin.

sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Lisää joulukalenteri-ihanuuksia

Hei,
nyt näytetään jo vihdoin mitä kivaa Emma on kalenterilahjoina saanut! Toivottavasti nyt muistan oikein mikä paketti tuli keneltäkin.

Leena Asikainen lähetti nämä kaikki ihanuudet ja Emma oli todella iloinen, nämä ovat niin Ofelian taloon sopivia kuin vain olla voi!
Emma lähetti Leenalle kauniin pöydällä pidettävän peilin.Myös Kristiina Honkanen muisti Ofelian talon ja Emma sai jopa pääkallon! Tämä oli piste iin päälle :)


Emma lähetti Kristiinalle tyylikkään kranssin.Minna Mäkinen lähetti mm. kivoja lasiesineitä ja kaktuksen, joka on kuulemma just sellainen josta Ofelia tykkää.


Minna sai Emmalta pöllömuseoon uuden asukin.
Jaana Selander-Toivosen kanssa oli kaksi luukkuvaihtoa ja niistä tuli upeat kynttilät ja iso kasa lukemista :)Jaana sai Emmalta kukan ja kranssin.Eveliina Hirvi lähetti Emmalle kivan pikkumaton ja kannun, josta Ofelia kuulemma tykkää tooooosi paljon!


Eveliina sai Emmalta pienen koristekuvio-petsatun seinähyllykön.Minä sain Jaanan toisesta paketista myös muhkean lukupaketin!


Ja Jaana sai minulta laatikollisen joulukoristeita.Minnalta sain hienon kannun, joka päätyikin Villa Muliinin keittiön pöydälle. Pöydällä näkyykin myös Jaanalta tullut kynttilä.


Minna sai minulta Hello Kitty-kahvilaansa pienen hyllyn jossa on pari herkkupurkkia.Vielä on muutamia luukkuja avaamatta eli 18, 20 ja 24. Kiitos kaikille kovasti tähän astisista :) :)

Kirsi ja Emma

3 kommenttia:

 1. Voi hellanduudeli sentäs taas näitä ministelyjä!! "Piaanpeili" eli puinen pöytäpeili laatikolla on ihana!! Samoin kynttilät ja tietenkin Emman itsensä tekemät Joulukranssit..kelpisi meidänkin tuvan ulko-oveen tuollainen,( Minulla on kyllä Lidlistä löytämäni oikeasta havusta (ei-suomalainen kuusi vaan pehmeämmät neulaset)tehty iso kranssi joka tuoksuu ihanan pihkaiselta hiukan kuin sypressiltä..siinä on nätit koristeetkin valmiina-oikea löytö)

  Mini-pienet kuusenkoristeet laatikossaan on söpöläiset !

  VastaaPoista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista