Tervetuloa Kirsin (äiti) ja Emman (tytär) nukkisblogiin.

sunnuntai 24. elokuuta 2014

Tuulimäessä tapahtuu

Heips!
Emman nukkekoti, ns. Ofelian talo on saanut nimekseen Tuulimäki ja Emma on ahkeroinut kaikkiin huoneisiin lattiat valmiiksi ja tapetitkin taitaa olla jo valittuna. Viikonlopun aikana Emma teki kylppäriin lattian itsekovettuvasta massasta ja viritteli jo vähän huonekaluja paikoilleen. Tässä kuvia makkarista ja kylppäristä ihanassa Tuulimäen talossa.Kekseliäs tyttö laittaakin maton seinälle ja voi kun on upea! Tässäkin pöytä ja kasvi on Emman itse tekemät.


Kylppärissä alkaa olla mukava tunnelma myös.Tämän maton Emma on tehnyt liimaamalla kangassuikaleita soikion muotoiselle pahville. Hieno matto!


Saipa Emma askarreltua ihastuttavan puunkin oven pieleen (ovi tässä kuvassa kylläkin on naapurin ovi, kuvausteknisistä syistä, heh). Tiilet, joista kukkalaatikko on tehty, löydettiin toukokuussa Lontoosta Kensington dolls house festival -messuilta. Kiva, että niillekin tuli nyt käyttöä.


Joku oli tulossa jo kyläänkin vaikka remontti on vielä täysin kesken. Eipä tainnut ovikellokaan toimia joten piti vain tyytyä kurkkimaan ikkunasta :)

Kiva kun kävit :)
Terkuin Kirsi

5 kommenttia:

 1. Voi että, onpa kaunista! Ja miten upeat väritkin tänne on muotoutumassa. Kerrassaan viehättävä!

  VastaaPoista
 2. Onpa herkulliset värit ja kiva nimi talolla.

  VastaaPoista
 3. Näyttääpä upealta! ja tuo puu on aivan ällistyttävän hieno!

  VastaaPoista
 4. Mukavasti etenee ja kaunista on. Nuo ikkunoista kurkkivat pikkuapurit ovat oma mukava lisänsä harrastuksessa.

  VastaaPoista
 5. minkä ikäinen Emma on? :))

  VastaaPoista