Tervetuloa Kirsin (äiti) ja Emman (tytär) nukkisblogiin.

torstai 23. heinäkuuta 2015

Kyläkoulu

Kyläkouluni on Lundby-kokoa, mutta laitanpa kuvia tähänkin blogiin. Itse talo on isäni tekemä ja täysin kierrätetyistä puupaloista. Ei varmaan muuta uutta ole kuin saranat :) Kyläkoulun oppilaat ovat Sylvanian Families -sarjaa ja opettaja on kiltti Neiti Pupu. Kalusteet on Lundbyä. Metsästin noita pulpetteja käytännössä ympäri maailmaa, niitä löysin Traderasta (Ruotsista) ja Ebaysta (Saksasta, Ranskasta ja Englannista). Kun 6 pulpettia oli kasassa, kyläkoulukin lopulta syntyi.

Itse asiassa Lundby Street -blogissani olisi paremmat kuvat, ne aukeavat isoiksi klikkaamalla. Mutta kyllä näistäkin näkee...

Voi ei, taas on yksi pieni koululainen myöhässä... muut ovat jo aloittaneet! Onneksi neiti Pupu on niin kiltti opettaja!

Myös puolapuut ovat Lundyä. Harvinainen setti, johon kuuluu myös painonnostopenkki ja painot. Puolapuut päätyivät luokan seinälle.

Opettajan pöydän väkäsin niin häthätää, että parempi täytyy joskus tehdä!Harmoonin, vai mikä soitin se olikaan joka aina ennen vanhaan nökötti koululuokassa, olen myös hommannut. Täytyy se vielä asetella paikoilleen. Sillä neiti Pupu soittelee aamunavauksen laulut.

Kirsi

2 kommenttia:

  1. Söötti koulu, ja juuri tuollainen se opettajan pöytä oli mun kouluaikoinani.

    VastaaPoista