Tervetuloa Kirsin (äiti) ja Emman (tytär) nukkisblogiin.

lauantai 4. heinäkuuta 2015

Minilöydöt Tallinnan matkalta

Olimme Emman kanssa Tallinnassa kolme päivää, lähinnä puhtaasti shoppaillen! Kyllä toki ihailimme vanhaa kaupunkia, kuljimme sen kujilla, istuimme terasseilla ja nautimme olostamme. Mutta shoppailua olin tytölle luvannut ja sitä tehtiin mielin määrin. Eikä tietenkään jääneet minitkään kauppoihin vaan monta kivaa juttua bongasimme, mitä voi hyödyntää nukkekotiharrastuksessa.

Ja tässäpä näitä miniostoja. Nämä oli kaikki avaimenperiä, joista poistin sen perän.

Kovin on merellistä. Minulle on tulossa merihenkinen mökki, jonka teen vanhaan käsityökauppaan. Siitä voin laittaa kuvia tämän postauksen loppuun. Löysin myös meriteemaan sopivan lasilinnunkin, aivan ihana!

Tässä lintu jo paikoillaan kaapin päällä.


Nuo pienet lasieläimet maksavat suurin piirtein joka putiikissa 3 e. Ostelimme niitä aika monta.

Emman pöllö, heppa ja joutsen.
Minä ostin Villa Muliinin keittiöön kanan.

Kana on kaapin päällä kotkottamassa.

Tämä sammakko lähti Englantiin Lundby-harrastuskaverille :)


Huhtikuussa kävin tuolla myös ja silloin ostin Emmalle siilin ja keramiikka-talon. Laitanpa niistäkin tähän kuvan, kun en ole muistannut aiemmin.Keskiviikkona vanhan kaupungin torilla oli käsityöläisiä myymässä tekemiään töitä ja ostimme kaksi rintakorua. Molemmissa roikkui monta maatuskaa, jotka tietysti irroitettiin (lähti tosi helpolla irti). Pienimmät päätyivät minun vaaleanpunaiseen Lundby-taloon ja Lundbynetteen. Emma sitten myöhemmin sijoittelee noita isompia paikoilleen.
Tällainen rintakoru maksoi 3 euroa.Torilta Emma löysi myös kaksi kivaa "pronssista" eläinhahmoa patsaiksi.

Ja voi että mitkä ihanat keramiikkaeläimet löysimme samasta kojusta; kettu ja lammas!


Lampaan sijoitin ainakin toistaiseksi vaaleanpunaisen talon makkariin ja hyvin se sinne kotiutui, määkii tyytyväisenä :)Tässä kuvia meriteemaisesta mökistäni, joka on niin alkutekijöissään, että olen vain tavaroita mallaillut sisään. En ole siis seinillekäään tehnyt mitään, siellä on ne vanhat käsityökaupan tapetit. Meriteema on ihana!1 kommentti: