Tervetuloa Kirsin (äiti) ja Emman (tytär) nukkisblogiin.

lauantai 22. syyskuuta 2012

Miniatyyrikirjontaa ja Barbien uusi mekko * Miniature stitching and Barbie´s new skirt

Heissan!
Laitanpa kuvan muutamasta miniatyyripistelystä (omia mallejani). Ruusu ruukussa -taulut on kirjottu puolipistoin 40 count pellavalle yhden yli, joten on kyllä tosi miniä :) Eikö olekin taulut ihan eri näköiset, kun toinen on ruskealla kehyksellä ja paspiksella ja toinen valkoinen/vaalea!

Hi!
I have designed two new charts. The rose picture is really a miniature stitching as it is stitched on 40 count linen over one! Doesn´t they look different when there is a brown frame or a white frame, although the stitching is the same.


Ruusuinen kranssi -malli on hiljattain edesmenneen isomummomme mukaan nimetty Hellinin ruusukranssiksi. Tästä aion kokeilla eri sävyisiä versioita, rusehtava/beige ja sinisävyinen ainakin kiinnostaisi tehdä.

This rose wreath I designed for the memory of our recently passed grand grand mother and it is named after her, Hellinin´s rose wreath. I am going to try different colour verions on this one; maybe beige/brown and blue...


Ja mitäs Emma on touhunnut...
No, yksi päivä hän vain tekaisi Barbielle ompelukoneella surruttaen uuden mekon! Eikö ole kaunis mekko, ihanat värit ja kaikki. En jaksa lakata ihmettelemästä lapseni lahjakkuutta :)

And what has Emma been up to... One day she used my sewing machine and Barbie got this beautiful new dress! Isn´t it a nice dress :) I like the colours and all. I just can´t stop wondering how talented my daughter is!

Thank you for stopping by!

5 kommenttia:

 1. Kauniita tauluja ja tyynyjä, ruusut vaan on aina yhtä herkkiä.Ihana taitava Emma, kaunis mekko.
  Meillä muuten tytöt tykkää kovasti Primrosen puodista, sillä leikitään koko ajan ja sisustus ja järjestys muuttaa leikkijän mukaan :)

  VastaaPoista
 2. Me ha encantado conocer tu blog y tus fantasticos trabajos, enhorabuena!!
  besitos ascension

  VastaaPoista
 3. Näyttääpä kaikki ihanille ja tuo barbien mekko on tosi söpö :)

  VastaaPoista
 4. Arvaat että tykkään tosi,tosi paljon miniatyyri-ruusutauluista ja karnassi-tyyny on samaa ihanan ruusuista sarjaa :)

  Emma on ommellut Barbie-Neidilleen kauniin mekon,hienot nuo silkkinauha yksityiskohdatkin !
  Kyllä lahjakkaita lapsiamme saakin ihastella -on se niin ihanaa katsoa vierestä kun omalle tyttärelle aukeaa luovan työn ja käsintekemisen ilo aina vaan paremmin ja uusin tavoin.
  Hyvä,hyvä ! :)

  VastaaPoista
 5. Mä olen ihan sanaton! Niin taitavia te vaan olette.

  VastaaPoista