Tervetuloa Kirsin (äiti) ja Emman (tytär) nukkisblogiin.

sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Hurraa, liukuovikaapiston ovet liukuvat ja hepat ovat asettuneet uuteen talliinsa! * Hurray, the wardrobe doors really slide and the horses have now a new horsestall!

Hei kaikille! On mennyt taas tovi eikä ole täällä blogissa mitään kuulumisia kirjoiteltu. Mutta nyt saatetaan teitä ajan tasalle, mitä Emma ja minä olemme aikaansaaneet.
* It´s been a while! But with these pictures you´ll see that we have not been quit lazy, but done some miniature crafts.

Kirsin uusi Lundby-Stockholm * Kirsi´s new Lundby Stockholm
Kirppislöytöni makuuhuonetta olen saanut eteenpäin. Sänky sai petivaatteet, yöpöydille ilmestyi valaisimet ja vaatteita varten tein liukuovikaapiston. Ja kyllä! Ovet aukeavat ihan oikeasti :) Olen niin iloinen, että osasin moisen kalusteen tehdä. Vielä mietin kalustuksen värisävyä. Tykkään tuosta puun väristä, joten ehkä vain lakkaan ne.

* For the Lundby Stockholm which I found from flea market I have made some progress in the bedroom. The bed has now a cover&pillows, bedside tables have lamps and also I made a wardrobe about which I am proud of - the doors really slide open :)

Teinpä pari kirjaakin emännälle, hän taitaa tykätä sisustuskirjoista...
* For the lady I made a couple of books. I quess she likes home decoration books...

Jipii, ovet toimivat :)
Hurray, the doors are working :)

Tein makuuhuoneesen myös pyöreän nahkaisen (oikeasti keinonahkaa) rahin, jonka sisällä voi säilyttää tavaroita.
* Also for the bedroom I made a little leather footstool (it is not real leather) and inside the habitants can storage something.


Takkoja * Fireplaces
Minä ostin Jorma Havialta näin hienon takan, jossa palaa ihan oikea valokin! Tämä taitaa päätyä Lundby Stockholmin olohuoneeseen.

Sillä välin kun minä asettelen ostamaani takkaa taloon ja ihmettelen muita juttua, niin Emmapa tekaisi takan ihan itse! Eikö olekin hieno :) Materiaalina on styrox.
* While I was arranging my new fireplace into the house and doing something else, Emma made a fireplace on her own! Isn´t this just great! She used styrox, do not know what this is in English... maybe polystyrene?

Emma väkästi myös kukkasen...

... ja huovutti tämän söpöisen koiran :)
* Also Emma made a flower and needle felted this cute dog :)


Kauraisten hevostalli * The Kaurainen-horse stall
Emma on keräillyt kirpputoreilta hyvän kokoelman heppoja ja toki ne tarvitsevat tallin, jossa asuvat ja jossa niitä hoidetaan. Niinpä Emma ja isi yhdessä tekivät tämän hienon tallin, joka sai nimekseen Kauraisten hevostalli. Emma itse maalasi tallin ulkoa ja kummitäti petsasi sisäpuolelta.

Tervetuloa tutustumaan Kauraisten heppatalliin näiden kuvien myötä

* Emma has a lot of little horses and as the horses need a horse stall, Emma did this nice stall with her father. She painted the stall green and her godmother stained the stall brown inside.

Welcome to Kaurainen Horsestall!Kiva kun kävit ja tulethan toistekin :)

Nice of you to visit our blog and you are always welcome again :)

4 kommenttia:

 1. Uskomatonta! Kyllä te olette taitavia molemmat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Mulla on kans liukuovisysteemi tossa eteisessä, mutta se on ihan "tosielämän koossa" ja siinä on peilikin toisesa ovessa.

   Poista
 2. Upeita! Erityisesti tuo liukuovikaapisto ja talli ilmoitustauluineen ja tarvikehuoneineen!

  VastaaPoista
 3. Kyllä on hieno liukuovikomero ja Emman takka on tosi upea! Kiva heppatalli - onpas teillä taas kaikkea uutta kivaa.

  VastaaPoista