Tervetuloa Kirsin (äiti) ja Emman (tytär) nukkisblogiin.

torstai 17. tammikuuta 2013

Kuvapläjäys ja kuulumisia Pikkuista-blogista * Pictures and greetings

Hei! Pitkästä aikaa... Täällä blogissamme on ollut aika hiljaista juu... Mutta nyt on pitkä postaus, jos vain jaksat kahlata kuvat ja teksti läpi :)

Kaikenlaista nukkistohinaa on meillä kyllä ollut. Talot tulee ja menee. Emma sai takaisin Lundby-kartanonsa, kun minä löysin kirpparilta retro-talon. Lisäksi meidän Nallela on annettu sisarelleni ja siitä tulee Tonttula. Tästä enemmän myöhemmin, mutta tässä on jo linkki aluillaan olevaan blogiin Miniatyyrien lumoissa, jossa Tonttulan tarinaa voi sitten seurata. Olen myös myynyt yhden nukkekodin pois. Minulla on jäljellä Lundby Stockholm, Retro-talo, Pikkutalo ja tietysti edelleen Joulukauppa ja Silmu. Emmalla on vielä kaikki talonsa, mutta uusin Lundby on nostettu sivuun toistaiseksi. Minullahan on myös rintamamiestalo, mutta se on edelleen paketissa. En uskalla vielä avata, kun ei ole aikaa aloittaa sen kokoamista!

Pikkutalo, jossa on vielä jouluista sisustusta.
(Edit 15.3.2013 edelleenkin talon nimi ja valmistaja on mysteeri, tietääkö kukaan? Lundby ei ole, sen on asiantuntijat kertoneet).

Tässä talossa asuu pupu-perhe, joka suunnittelee oman kodin rakentamista. Talo on äiti-pupun mummin vanha talo ja pikkuinen perhe asuu tässä säästääkseen rahaa uuteen isompaan taloon. Äidin ja isin sängyllä onkin talopiirustuksia ja sisustuskirja. Siellä äiti-pupu iltaisin miettii tapetteja ja isi teknisiä ratkaisuja - vai oliko se toisin päin...




Lundby-Stockholm
, jossa hääpari vilkuttelee yläterassilla. Kovin on tyhjää, kun nuoripari ei ole vielä ehtinyt kalusteita hankkia, juuri häämatkalta kotiutuivat. Edellisiltä talon omistajilta oli pihalle jäänyt lasten keinu ja uima-allas, ihan kuin vinkkinä...

Retro-taloni on Lundby Lisa johon sain Emmalta joululahjaksi alakertamoduulin - yksi parhaista joululahjoistani varmasti :) Emma osti alakerran viime kesänä Forssan messuilta.



Tätä taloa olen aina ihaillut nimenomaan tämän tiiliseinäisen aulan vuoksi. Jostain syystä vain tämä huone on minusta aina ollut niin houkutteleva. Ja kirppislöytöni ansiosta olen onnellinen talon omistaja. Tiiliseinäinen huone on nyt eteisaulana.


Emma tekee oman postauksen myöhemmin, sillä hänellä on 1:12 talossa menossa remontti! Mutta laitan tähän kuitenkin kuvan Lundby-kartanosta, joka siis minulla oli "vuokralla" ja Emma sai sen takaisin.


Siinä oli talokatsaus. Askartelupuolella on ollut aika hiljaista, mutta yhtenä iltana innostuin tekemään kaakelireunaisia peilejä ja pannunalusia. Ajattelin, että jotain uutta kivaa olisi mukava saada Turun messuille 16.-17.3. myyntiin. Suunnittelen myös viinihyllyjä ja pyykkikoreja...

Myös uusia kirjontamalleja on työn alla. Tämä ruusukranssi on Hellinin ruusukranssista ruskeasävyinen versio ja tästä näyttäisi tulevan myös aika ihana :)

Kaksi kylpyhuoneen matto&toilettilaukku kittiä olenkin jo saanut myyntiin ja näistäkin tuli tosi kivat. Bath-matto on tyylikäs ja siinä on kaunis pinta, kun se on tehty DMC:n Variations -langalla. Fish-matto taas on niin ihastuttavan raikas! Molemmat ovat jo saatavilla Emmulista.



In English
Hi! It´s been a long time since I wrote last time. In those pictures above you can see what houses I have now a days. And of course I have Christmas shop and Silmu-handiwork shop. I have sold one house and Bear´s house we gave to my sister. That house is going to be elf´s house! Here is a link to her blog. She is starting blogging about elfs, but do not write in English. The pictures are nice though :)

I have designed two new dolls house embroidery kits. They are bath mats & toilet cases and they are already available at online shop Emmuli. I really like the Copper rose bath mat as it is stitched with DMC´s Variations Colour thread. It looks very nice. And the Fish mat is so colourful and cheerful :)

Thanks for visiting our blog!

Kirsi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti