Tervetuloa Kirsin (äiti) ja Emman (tytär) nukkisblogiin.

tiistai 22. tammikuuta 2013

Nallelan muutos Tonttulaksi * From Bear´s house to Elf´s house

Hei!
Kuten edellisessä kirjoituksessani kerroin, on meidän Nallela annettu sisarelleni ja siitä tuli Tonttula! Talossa asuvat Mailegin tontut ovat tosi touhukkaita :) Sisareni projektia voitte seurata blogissa Miniatyyrien lumoissa.
Ps. kuvassa näkyvän rautasohvan tilasin sisarelleni joululahjaksi Rautaharakasta. Messuilla siskoni katseli heidän osastollaan telinettä, jossa oli siis molemmat reunat (matalat) ja hän mietti, että voisiko siitä tehdä sohvan. Minä sanoin, että ei kannata, on se sitten hankalaa kun on reuna edessäkin... ja olisihan se kiva, jos takana olisi kunnon selkänoja... Mutta toppuuttelin häntä vain sen takia, että keksin siinä paikassa, että heti kun silmä välttää, käyn kysymässä saisiko tilaustyönä pienen rautasohvan. Ja onnistuihan se :) Ihana tonttujen sohva saapui sitten postitse ennen joulua ja voitte arvata, että sisareni oli todella yllättnyt ja onnessaan joululahjastaan!

Hi!
We gave our Bear´s house to my sister. She is making an Elf´s house and the project is in her blog Miniatyyrien lumoissa. She only writes in Finnish, but if you like to see the pictures :)

3 kommenttia:

  1. Sinulle on tunnustus blogissani, käy kurkkaamassa!

    VastaaPoista
  2. Teille on tunnustus myös minulta blogissani:)

    VastaaPoista
  3. Kiitos linkistä, ihana Tonttula :)

    VastaaPoista