Tervetuloa Kirsin (äiti) ja Emman (tytär) nukkisblogiin.

torstai 31. tammikuuta 2013

Keppi"hevonen" ja tulppaanityynyjä * Almost a horse and embroidered tulip cushions

Heippa! Meillä oli eilen nukkiskerho ja aiheena keppihevonen. Minun hevoseni näytti okapilta. Neuvojen mukaan kuroin vielä turpaa vähän kasaan, jotta saisin sen näyttämään edes etäisesti hevoselta. Julkaisen kuvan kuitenkin, eihän se niin nöpönuukaa ole, että miten milloinkin askartelut sujuu :) Mutta tosiaan, meillä ei ollut mitään kaavaa ja minulla ei ole hajuakaan miten piirtää hevosen pään muoto...

Kirsikan koira katselee ihmeissään mitä Silmun terassille on ilmestynyt. "Mikä ihme tuo on", koira miettii eikä vastausta löydy...

Mutta se mitä minä osaan, niin yleensä onnistuu. Eli nuo kirjontatyöt kyllä sujuvat :) Olen tosi innostunut kirjomaan tulppaaneja. Johtunee siitä, että ajatukset on jo tulevassa keväässä. Minulla on ristipistoissa kevätvaihto ja lisäksi yksi synttärivaihto maaliskuun lopulla. Tulee sitten silmäiltyä kaikenlaista keväistä.

Näitä tulppaaneja tein kolmella eri väriyhdistelmällä ja laitan nämä Facebookin nukkiskirppikselle, koska en tarvitse itse niin montaa tyynyä :) Mietin, että aika kivan matonkin saisi kaveriksi tällä mallilla... Tykkään just nyt tuosta kirkkaasta pinkki-keltainen-vihreä värityksestä eniten koska kaipaan kevään värejä! Nuo toiset taasen näyttävät tosi tyylikkäiltä murretuissa sävyissään.

Osallistu kilpailuun!
Oletteko jo huomanneet, että Emmulissa on nukkisharrastajille kilpailu "Litran purkin korkki"? Lisätietoa löytyy Emmulin blogista. Ei muuta kuin ideoimaan!


IN ENGLISH
Hi!
We had dolls house club yesterday and we made hobby horses. Mine is looking like an okapi and in the picture Kirsikka´s dog is just wondering "WHAT is that!?" But I show the picture any way. It does not matter if crafting isn´t always going so well :) I don´t mind.

But what I know is cross stitching and those I usually get well done. As thinking of spring to come I am anxious stithing tulips! I made tulip cushions in 3 differend colours. I like the bright one most just now, as I miss colours of spring.

Have a nice day,
Kirsi

2 kommenttia:

  1. Kukkuluuruu!
    Jo jonkin aikaa olen käynyt kurkkimassa täällä mutten ole saanut aikaiseksi kommentoida vaikka ihastuksen huokauksia luomukset ovat saaneet aikaan useammankin kerran!
    Nyt tuli hyvä syy kommentointiinkin: blogissani on sinulle tunnustus. Pistähän hyvä kiertämään :)

    VastaaPoista
  2. Tuo keppihevonen on hellyyttävän suloinen! Aina ei tarvitse olla täydellinen ollakseen silti ihana. Koirunenkin on tosi kiva.

    VastaaPoista