Tervetuloa Kirsin (äiti) ja Emman (tytär) nukkisblogiin.

keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Emman syntymäpäivälahja äidille * Emma´s birthday gift for mother

Hei!
Minulla oli synttärit ja sain Emmalta aivan ihastuttavan synttärilahjan! Koska olen itse intohimoinen ristipistelijä, niin kirjottu lahja on luonnollisesti sellainen, että kun sen 11-vuotias tytär itse salaa väkertää, niin kyyneleethän siinä tulee äidin silmiin. Eikö olekin kaunis kaitaliina tulevan mummolani keittiön pöydälle! Ja Emma teki myös mansikkapurkin, joka on myös tosi hieno.

Kiitos Emma kauniista ja taidokkaasta lahjastasi!

Tuo mansikkahillopurkki on tehty jostakin aseisiin liittyvästä osasta. Olemme näitä saaneet joskus nukkekotikerhosta. Kertokaahan kuka tietää, mikä tuo osa on?


Hi!
I had my birthday some days ago. My daughter Emma, who is 11 years old, embroidered me a table cloth for my dolls house. As I am a keen cross stitcher my self, a present like this makes me almost cry. Thinking how she made this by her self in secret :) My heart is melting :) She also made me a jar of stawberry jam!
Thank you Emma for your beautiful and skilful gift!

2 kommenttia:

  1. Ihana tytär kun on äitiä muistanut noin kivoilla lahjoilla. Onnittelut ja hyvää ystävänpäivää! Hillopurkki näyttäisi olevan ampuma-aseen panoksen hylsy.

    VastaaPoista