Tervetuloa Kirsin (äiti) ja Emman (tytär) nukkisblogiin.

maanantai 19. syyskuuta 2011

Kirppispäivä Tampereella, iso saalis!

Poikkesimme Tampereelle sunnuntaina, kun siellä oli Keskustorilla Kontti-tori, jossa oli 400 myyjää. Emman kanssa käytiin myös Radio-kirppiksellä, joka on ihan lähellä Laukon torilla. Ja kerrankin meilläkin on näytettäväksi iso saalis minejä :)

Konttitorilta ostetut tavarat maksoivat pääosin 10-50 senttiä/kpl.Tässä on tavaraa sekä Nallelaan (isompi mittakaava) että nukkekoteihin.
- Nalle oli löytö, sillä nyt meillä on Nallelaan isi-nalle.
- Lautaset ja kakkupalat Nallelaan.
- Takana näkyvät talon malliset lokerikot ovat 1:12 mittakaavaan sopivia ja niistä tuunataan chabby chic -tyyliset kirjahyllyt. Nämä löytyivät Radio-kirppikseltä ja maksoivat muistaakseni 2 euroa.
- Edessä näkyvät kaksi huivia ovat ihanan ohutta kangasta ja niistä tehdään mekkoja (kun tuo kangas laskeutuu niin hyvin!)
- Ruskea kalusto oli kallein ostoksemme, se maksoi 4 euroa, mutta on oikein kiva Emman Lundbyssä.
- Talolokerikkojen välissä olevasta keinutuolista on irroitettu koira ja kangas ja siihen on tehty uusi päällinen. Keinutuoli löysi paikkansa Nallelan makkarista, ks. kuva lopussa.
- Flyygelistä oli kaikki jalat irti, mutta tallella ja nyt se on korjattu.
- Oikean puolimmaisen talolokerikon vieressä taitaa vähän näkyä kuntopyörä, joka on jääkaappimagneetti. Siitä oli satula irti, mutta sekin tallessa ja on nyt korjattu Emman Lundbyhyn.


Ostimme myös pari sikaa säkissä eli kaksi pussillista jääkaappimagneetteja. Pussin kyljessä ollut hinta 0.20 e/pussi pisti ostamaan vaikka sisällöstä ei oikein saanut selvää. Ajattelimme, että kyllä niistä nyt jotain kivaakin löytyy ja kaksi pussia ostimme 0,40 euron sijoituksella!

Kuvia jo paikkansa löytäneista kirppisostoksista

Nallelaan keinutuoli

Nallelaan nätit lautaset ja kakkupalat

Lundbyhyn kuntopyörä

Emma on sijoittanut Lundbyhyn ruskeaa kalustoa eri huoneisiin, tässä muutama:Ruokapöydällä näkyy muuten Emman tekemät suklaakonvehdit rasiassa:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti