Tervetuloa Kirsin (äiti) ja Emman (tytär) nukkisblogiin.

keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Vilkuillaanpa Nallelaan

Nallelan olohuoneeseen olen saanut vihdoin tehtyä sohvan (pahvista ja kirppikseltä löytyneestä pöytätabletista), sohvatyynyjä sekä verhot. Teinpä vielä tuon viherkasvinkin. Seinällä näkyy myös ristipistoin tekemäni perhepotretit.Olohuoneen verhotangon päällä on hylly ja tällaiset teen varmaan joka huoneeseen. Niihin on sitten kiva kerätä esim. koriste-esineitä.

Lastenhuoneessa uutta taitaa olla vain kehdon petivaatteet.

Makuuhuoneessa uutta ovat tekemäni ristipistotaulut sängyn yläpuolella. Martta-rouva vieläkin miettii, että minkähänlaisen lattian sitä makuuhuoneeseen tahtoisi. Verhotkin vielä tuottavat päänvaivaa...

Kirppikseltä löysin Martta-rouvalle Tupperin lävikön. Nyt sujuu spagetin huuhtominen paremmin :)

Nallelan ullakko. Yritin siltä etsiä kisua tai edes hiiriä, mutta ei siellä ollut mitään elämää. Toivotaan, että sinne muuttaisi vaikka pieniä peltohiiriä tai ainakin se kissa täytyy taloon saada. Huovutetut olisi toiveissa.

4 kommenttia:

 1. Voi ihme ja kumma!!
  ihan menen sanattomksi-niin paljon pientä ja suloista !!
  Emman tekemät kannu,jakkara yms. on todella taidokkaista..Tyttö on selvästi saanut Äitinsä taitavat kädet!!

  VastaaPoista
 2. Niin suloista ja kaunista täällä ihan kaikki.

  VastaaPoista
 3. Kukkelikuu! Onpas monenlaista kivan näköistä juttua täällä. Emmalle terveiset, että vautsi vau, miten taitavaa työtä.

  Käytin teehuoneen lattiaan bambutabletista purettua puuta. Se on musta aika hyvää matskua, kun on ohutta ja silti aika vahvaa ja eläväpintaista.

  Kerhossa nähdään!
  Hanna

  VastaaPoista
 4. Tyrmäävän upeaa jälleen!

  VastaaPoista