Tervetuloa Kirsin (äiti) ja Emman (tytär) nukkisblogiin.

keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Tilkkupeite Cath Kidstonin kankaista yms. kivaa

Tein Cath Kidstonin kankaista söpön tilkkupeiton :)

Emma taas yllätti minut lahjalla, hän oli tehnyt minulle kärpässienijakkaran. Tämä on tosi kiva.

Minä yllätin Emman chipsikulholla (chipsit on kuivattuja paprikansiemeniä jossain muoviosassa... Laitoin liimaa mukaan, niin pysyvät kulhossa. Kulhon liimasin prikkaan).

Kirppisostoksia
Kirpputorilta löytyi neppareita pussillinen. Niistä saa mm. renkaita ja purnukoihin kansia, pussillinen pientä joulukamaa ja nallekorvakorut, joista irroitin korvisosuudet. Nallet tulevat nukkekotiin pehmoleluiksi. Olen näitä aiemminkin siellä kirpparilla ihaillut, mutta nallekorvisten hinta oli 3 euroa, mikä oli mielestäni liikaa, mutta nyt kun kaikki pöydästä oli miinus 50%, niin ostin tietenkin!

Jo jokin aika sitten löysin tämän korurasian, mutta en ole tainnut muistaa siitä kuvaa laittaa. Ja jos jossain kuvassa jo näkyy, niin eipä haittaa toistamiseenkaan, on nätti rasia.

Nallelaan löysin tällaisen kännykkätelineen, josta poistin muovisen Picachun ja ompelin punavalkoraidallisesta kankaasta uuden istuinosan. Kuvassa Nallelan Fanni loikoilee iltapäivän aurinkossa.


Massaleivontaa
Meillä on leivottu purnukoita, herkkuja ja lautasia. Joihinkin tulee vielä koristemaalaustsa. Katsellaan sitten myöhemmin miltä näyttää...

1 kommentti: