Tervetuloa Kirsin (äiti) ja Emman (tytär) nukkisblogiin.

maanantai 3. lokakuuta 2011

Kirsin Lundby (tulossa ihanaa retroilua 1970-luvun tyyliin)

Sain hierottua Emman kanssa kaupat hänen vanhasta Lundby-talosta. Minä saan sen sisustaa 1970-luvun tyyliin! Talo on tässä ja kuvista näet myös vähäiset 70-luvun kalusteeni. Yritän haalia mahdollisimman paljon oikeita Lundby-kalusteita 70-luvulta (oranssi-keltaiset lastenhuoneessa ovat saksalaisia Jean-kalusteita) ja tietysti teen kalusteita itse.Kuva parvekkeelta. Huutonetin kautta löysin Lundbyn keinun ja altaan.

Ja tietenkin kirppikset ovat myös tässä sisustussuuntauksessa oivallinen hankintapaikka. Eilenkin löysin tämän ihastuttavan vanhan pöytäliinan, josta saa mm. verhot sekä tuollaisen vielä paketissaan olevan hiuspannan, jonka koriste on kuin suoraan sellainen 70-luvun kukkapeili, muistatteko niitä keltaisia, vihreitä ja punaisia seinäpeilejä?? Irroitan tuon koristeen pannasta ja laitan peilipaperista peilin siihen. Tulee hieno!Kuvassa näkyvä pupu on jo mennyt Marialle (Emman 1:12 nukkekodin äiti) 33-vuotissynttärilahjaksi, joita eilen vietettiin :)


Ideoita sisustukseen
Mallia&ideoita sisustukseen saan vanhoista lehdistä, joita olen löytänyt kirpparilta sekä kahdesta 1976 vuoden Anttilan kuvastosta, jotka ovat aarteitani!Myös Marimekko-kirjoista löydän ideoita!

2 kommenttia:

  1. Mullakin on tuollainen Ludby! Itse sisustan omani Sylvanian families possuperheen kauppataloksi, jossa on vieraina ainakin pupuja.

    VastaaPoista
  2. Ihana kartano! Tuollainen vielä puuttuu omista kokoelmistani, voi kun vielä joskus löytyisi. :) 70-luku ja retrotyyli on kiva ja vaikuttaa myöskin aika ehtymättömältä, mitä tekstiilivalintoihin ym. tulee. Itselläni oli tuon aikainen Lundby, mutta joku pentele varasti sen kellarikomerostani. :( Siihen olin suunnitellut just retrotyyliä, nimenomaan Lundbyn omilla kalusteilla. Tällähetkellä mulla on vain yksi tuonajan Lundby, "Lastenkoti Tiilinummi", joka löytyy Buckyn blogista.

    Kiva blogi teillä, laitan suosikkeihin. :)

    VastaaPoista