Tervetuloa Kirsin (äiti) ja Emman (tytär) nukkisblogiin.

sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Kyllä on koluttu kirppiksiä!

Haluatteko nähdä vähän kirppislöytöjä? Kävin nimittäin perjantaina Tampereella ja kolusin keskustassa aika monta kirppistä. Sitten lauantai-aamuna siskoni soitti, että lähdenkö heidän mukaan Klaukkalaan ja Hyvinkäälle kirppiksille. No eipä tarvinnut kahta kertaa pyytää :)

Tässä saaliini. Ensin Tampereen löydöt:

Joulumansetteja, joista irroittamalla paketit saamme nukkekotiin joululahjoja, Nallelaan Martta-rouvalle nätti hattu ja Nallelaan joulukranssi sekä nukkekotiin peltinen keinuhevonen (kun kirppisostokseni maksoivat 10 sentistä euroon ja tuo keinuhevonen oli 5 euroa, ihmettelin ääneen, että miksi ihmeessä se on niin kallis. Myyjä sanoi, että kyllähän hinnasta voidaan sopia ja kysyin, että no paljonkos se sitten voisi olla. 50 senttiä. Arvaatte varmaan, että 4,5 euron alennuksen jälkeen tein kaupat :)

Koristetyynynpäällinen, josta ajattelin tehdä patjoja. Mielestäni kuosi sopisi hyvin sellaisiksi vanhanajan patjoiksi. Nauhaa ja tapettiboordi (oli avaamaton ja maksoi vain euron, kalliita eivät olleet muutkaan!) sekä pari palaa kankaita. Plus kaunista virkattua ruskeaa pitsiä, joka ei siis tule nukkekotiin, vaan ajattelin ihan pyyhkeiden reunoiksi...

Tässä olisi mattovalikoimaa 70-luvun Lundby-sisustukseeni. Mm. ihaniaoranssisävyisiä "ryijymattoja". Pellavaisen käytän muuhun.

Tässä ovat Klaukkalan ja Hyvinkään kirppisostot. Erityisen iloinen olen tuosta takasta, joka tuli Nallelaan, se on upea ja sisään mahtuu led-tuikku. Myös henkilövaaka-jääkaappimagneetti oli kiva löytö, se on kuin tehty Nallelaan. Rasiassa on tekosammalta. Pikkiriikkiset kynttilät ovat herkullisia ja ne ovat Nallela-kokoa. Avaimenperiäkin löytyi monenlaisia, peileiksei ja pehmonalleiksi.

Jonain päivänä taannoin löysin ihan kotokaupungista puuta nukkisaskarteluun, rikkinäisen sohvan, jonka maalaan ja päällystän istuinosan uudestaan, joulumansetti, josta saamme nallelaan lahjapaketteja, munakuppeja, joihin voi istuttaa kukkia tai käyttää roskiksena sekä pari pöytäliinaa, joista voi tehdä verhoa tai pöytäliinaa.

Että tämmöisiä kivoja löytöjä näiltä reissuilta. Kirppiskierrokset ovat aina niin kivoja, koskaan ei tiedä mitä vastaan tulee ja siinä piilee osa kippistelyn mielenkiinnosta. Ja tietenkin se ajatusmaailma, että pistetään tavara kiertämään eikä aina tarvitse ostaa uutta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti