Tervetuloa Kirsin (äiti) ja Emman (tytär) nukkisblogiin.

sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Viikonlopun verho-show ja Nallelan uusia ihanuuksia

Jos ommellaan verhoja, niin ommellaan sitten monet kerralla! Seuraavassa postauksessa näet nukkekodin verhot ja tässä on Nallelan uudet keittiön verhot sekä lastenhuoneen verhot. Olen iloinen, että vihdoin sain itseäni niskasta kiinni ja nyt on kaikissa Nallelan ikkunoissa verhot!


Nallelan isi on vähän kauhistuneen näköinen, kun vaaka näytti vain 120 kiloa. Noh, vaakahan on tuore kirppislöytö, joten ehkä se ei toimi ja näyttää kilot ihan väärin. Mitä luulette?

Nallelan Fiina ihmettelee uusia palikoitaan, jotka äiti osti Annan lelusta.

Isi ripusti äiti-nallen pyynnöstä ullakolle pyykkinarun. Siellä on mukava tuulettaa vaatteita tai näin syksyllä kuivattaa pyykit sateelta suojassa.

Martta-rouva nauttii syksystä ja panostaa kodin sisustuksessa mm. kynttilöihin. Takkahan on uusi kirppislöytö, josta koko Nallelan perhe on tosi iloinen. Emma teki takan reunalle kynttilät ja olohuoneen pöydälle Martta asetteli pari kynttilää. Eikö olekin kodikasta!

2 kommenttia:

  1. Oi että on kauniita verhoja! Ja kodikkaan näköistä muutenkin. Pakko kyllä päästä teille ristipistotapaamiseen, että näkee sitten nuo nukkekoditkin :)

    VastaaPoista
  2. Tyrmäävän upeaa taas kerran!

    VastaaPoista