Tervetuloa Kirsin (äiti) ja Emman (tytär) nukkisblogiin.

tiistai 14. elokuuta 2012

Itse maalattuja tauluja, joulua ja Lundby varaosia * Own miniature paintings, some Christmas and Lundby spare parts

Innostuin vesiväreillä maalaamaan tauluja ja sepäs olikin kivaa. En ole vesivärejä käyttänyt varmaan 25 vuoteen... Nuorempana piirtelin tosi paljon ja maalasin öljyväreilläkin, mutta sitten kun tuli kuvioon poikakaveri ja muut menot, maalaamiset ja piirtämiset jäi. Ja ne on siis jääneet ihan kokonaan! Tuntuu, että kun kynän ottaa käteen, hyvä kun neliön osaa piirtää. Eli harjoituksen puutetta! Nämäkin vesivärimaalaukset on tehty kirjastosta lainatun piirustusohjekirjan mukaan.


Joulukin on tulossa, ihan totta! Ei siihen kauaa mene, aika kun kuluu niin nopsaan. Totesin, että on aika miettiä jo jouluisiakin juttuja ja leikearkista leikatuista kuvista näpräsin tauluja. Oli kivaa joulu-fiilistellä :)


Lundby-Stockholm
Edellisessä postauksessa kerroin kuinka löysin kirppikseltä Lundby-Stockholm -talon. Siitä puuttuu alakerran iso lasiseinä sekä katon kaiteet. Soitin maahantuojalle Lelushopin avustamana ja saan kuin saankin maahantuojalta varaosat. Hintaa en puhelimessa edes kysynyt, maksaa mitä maksaa, pääasia, että saan talon ehjäksi :) Laitanpa lisää aiheesta sitten kun talon sisustaminen pääsee alulle.

Oikein mukavaa viikkoa ja iloisia mineilyhetkiä!In English
I painted the pictures in upper picture. I made them after instructions, not from my own head... When I was young, I did draw and paint a lot, but when I got a boyfriend and all the young people stuff came along, drawing and painting was left behind. And never since have I done any painting. But I liked painting these. I used water colours.

And did you know - Christmas is coming! Really! It is only few months and as you know, time flies, so Xmas will be here sooner than we realize. This Christmas feelings I had was nice :) Pictures are scrab booking die cuts.

In my posting below I told how I found Lundby-Stockholm house from flea market and some parts were missing. I called the import business and they promised me those spare parts! How nice of them. I do have to pay for those of course and I did not even ask how much - I am just so happy to get my house complete.

Have a nice week and happy miniature crafting!


4 kommenttia:

 1. Maalaamasi mini-taulut on aivan hurmaavia !!
  Olet kyllä taitava :) :)

  VastaaPoista
 2. Onpa kiva kun saat taloosi varaosat. Silloin kun on joku noin tärkeä juttu, ei sitä rahaa kyllä ajattele!

  VastaaPoista
 3. Moikka! Minulle olisi tarjolla samainen talo, josta myöskin puuttuu pala kaidetta. Joko sait omasi ja mihin hintaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, sain varaosani eli alakerran ikkuna ja katolla olevan terassit yht. 18 euroa. Nyt en muista toimittajan nimeä, mutta siis Lundby maahantuoja. Lelukaupasta kyllä saa puh.numeron.

   Poista