Tervetuloa Kirsin (äiti) ja Emman (tytär) nukkisblogiin.

torstai 23. elokuuta 2012

Postin tuomat ihanuudet ja omia mineilyjä * Some minis and mails

Heissan ja sateista päivää täältä meiltä! Mutta sade ei haittaa, kun olen saanut tässä muutaman päivän aikana niin kivaa postia. Ensin tuli Tupasvilla-blogin Sirkulta tilaamani viherkasvi tulevaan mummolaani - ihana! Kiitos Sirkku!

It is raining :( But really it does not matter as I have had so nice mails these days! First I got this beautiful plant from Sirkku at Tupasvilla-blog. Thank you Sirkku!


Tänään posti toi tilaamani kirjan Scandinavian design in doll´s house.
Kirjaa selatessa meinasi järki jättää, on niin upeita kuvia ja tarinat mm. Mickin, Lundbyn, Lerron ym. historiasta ovat mielenkiintoisia. On myös kiva bongata kirjan kuvista huonekaluja, joita meilläkin jo on aika monta :)

Then today I got this book Scandinavian design in doll´s house that I had ordered some time ago, but there was a delay in mailing.
The book is great! I really enjoy looking at the pictures and finding furniture we also have and the stories of Micki, Lerro, Lundby etc. histories is nice to know.Meidän mineilyt * Our minis
Otetaanpa ensin tähän minun tekemäni anopinkieli, kun suo Sirkun viherkasvi jo tuossa yllä komeilee. Tämän tein maalarinteipillä ja rautalangalla, maalasin akryyliväreillä. Sain Emmalta tuon muoviputken palan ja hoksasin, että saan siihen samanlaisen anopinkieli-istutuksen, kuin tuo meidän oikea kukka lipaston päällä :)

I made a plant too as I got this little plastic tube from Emma and got an idea to make a plant like we have in our home (picture below).
Emma tekaisi divaanin. Tämä on tosi kiva, mihinkähän mahtaa olla menossa...?

Emma made this lovely divan. I wonder where this is going...?


Kiva kun poikkeset - tervetuloa uudelleen :)
Nice of you to visit my blog - welcome again :)

2 kommenttia:

  1. On niin kiva ihastella teidän aikaansaannoksia :) Emman divaani on todella upea!! Ja miten ihmeessä sinun kärsivällisyys jaksaa tehdä noin mahtava kukkanen! Todella upeita kaikki!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja vielä melkeen yks yhteen sen oikean kukan kanssa! Mä en voi ku ihailla!

      Poista