Tervetuloa Kirsin (äiti) ja Emman (tytär) nukkisblogiin.

sunnuntai 19. elokuuta 2012

Lahjaksi saatu iiiiiso kasa minijuttuja :) ja vähän Lundby-Stockholmista * Gifts and little about Lundby Stockholm

Emma on niin riemuissaan! Hän sai tätinsä kanssa kyläillessä kyläpaikasta laatikollisen kaikenlaista pientä kivaa. Kasa on iso! joten sieltä löytyy vaikka mitä kivaa nukkekoteihin, lelukauppaan ja muihin leikkeihen. Kiitos näiden lelujen antajille, en heitä tunne itse, mutta uskon, että sisareni kiitteli kovasti ja Emma itse tietenkin :) He tekivät tytön niin onnelliseksi.


Äiti taasen on askarrellut uuden Lundbynsä kimpussa. Yläkerran makuuhuone on saanut modernin tapetin. Yöpöydät ja sänky on jo hyvällä mallilla. Ne olen tehnyt Bilteman sytykkeistä. Ps. pahoittelen huonoja salama-kuvia, mutta työhuoneestani on kattolamppu palanut :(

Kylppärissä on vasta kirppislöytö-pönttö, mutta sitäkin hienompi bath-matto ja samaa sarjaa toalettilaukku, omia ristipistomallejani. Tämä matto ja laukku ovat mallikappaleet, jotka ystäväni minulle auttavaisesti pisteli, mutta siitä myöhemmin... Minulla on samainen matto melkein valmiina 22 count aidalle, jolle sitä alun perin suunnittelin, mutta vaihdon 18 count aidalle, koska alkuperäinen oli liian tukkoista pistellä ristipistoin kahdella langalla. Mutta kun saan sen valmiiksi, matto tulee sitten tämän talon kylppäriin ja onhan se vähän pienempikin, joten sopineekin paremmin Lundbyhyn.

IN ENGLISH
Emma was with my sister visiting her friends and they gave Emma this big box of little toys! Emma is so happy :) There is lot of little treasures to use in dollshouse hobby. I do not know these people, but I want to say thank you so much - if you ever see this... I am sure Emma´s happy face told you how nicely you did.

On the other pictures you can see my new Lundby´s bethroom´s new modern wallpapers and a bed I am doing. In the bathroom there is only the toilet, but the bath-rug and toilet case are nice, don´t you think? They are my own design and my friend helped me by stitching them for a model peaces, but more about this later...2 kommenttia:

 1. Oi,oi mikä aarre!!!
  Ihana yllätys Emmalle (ja äidillekin) nuo kaikki miljoona-tsiljoona värikästä pientä lelua ! :)

  Kylppärin matto ja toiletti-laukku on ihan täydelliset..kyllä syllä on tosiaan nyt luovuus oikein virrannut.
  En mä keksisi ite mitään tuollista -vaan eihän kaikkien tarvinnut samoja asoita tehdäkään.

  Mä olen leikellyt Pirkon ja Sarin synttärikortteihin
  (molemmillä on synttärit ihan ihan peräjälkeen) hyper-romanttisia 3d-kuvia,kivaa välillä korttiaskarrellakin.

  VastaaPoista
 2. Tyrmäävän upeaa jälleen!

  VastaaPoista