Tervetuloa Kirsin (äiti) ja Emman (tytär) nukkisblogiin.

perjantai 26. elokuuta 2011

Beatrix Potterin ihana maailma minikoossa

Ristipistokaverit tietävät, että tykkään mm. oravista, sudenkorennoista ja pöllöistä. Jotkut ehkä tietävät senkin, että tykkään Beatrix Potterista. No, nyt julistan kaikille, että kyllä, tykkään kovasti Beatrix Potterin hahmoista ja kaikista jutuista joita sen ympärille on kaupallisessa mielessä kehitetty; hahmot, kankaat, napit, koristeet, astiat, kellot jne. jne. Täällähän niitä ihanuuksia on ihan liikaakin www.peterrabbit.com

Nukkekotini lastenhuone tulee olemaan Beatrix Potter -aiheinen. E-baystä olen ostanut kangasta, joka ei kylläkään tule nukkekotiin vaan siitä teen jotain muuta kivaa. Mutta nukkekotiin tulee Petteri Kaniini -matto sekä lelu ja nuo pikkiriikkiset Beatrix Potter -satukirjat. Kuvassa näkyvä neljän tyynyn tarvikepaketti on tilattu The craft pack companysta.

E-baystä myös nämä nätit Beatrix Potter tapetit.
Tällaiset ihanat Beatrix Potter -kankaat olen joskus saanut ristipistovaihdoissa ja nämä sopivat hyvin nukkekotiin, koska kuviot on pieniä.

Itsellenikin jotain - ei käyttöön, koristeeksi vain! eli söpöt Beatrix Potter -hahmojen koristamat sormustimet E-baysta (mielestäni 6 euron hinta näistä ei ollut paha :)

Jotain valmistakin jo!
Tässä vielä kuva tyyny-pakkauksesta sekä lopputulos :)

5 kommenttia:

 1. Ihania Petteri Kaniini -juttuja. Täällä myös Beatrix Potter -fani, kuten ehkä muistatkin. Ostin muuten kesällä Englannista Tom Kitten -figuurin, kun keräilen matkoilta kissa-aiheisia koriste-esineitä. Nuo sormustimet ovat tosi ihanat!

  VastaaPoista
 2. Iiiks aivan ihania juttuja! Juuri lopeteltiin tyttöjen kanssa Petteri Kaniini kirjan unisadut :) Ja mahtavia ebay löytöjä, eikös ole petollisen ihana paikka?

  VastaaPoista
 3. Ihania, ihania Petteri Kaniini tavaroita. Sormustimet ovat oikein iki-ihanat. Itse ostan aina matkoilta sormustimen tuliaisiksi. Muutenkin täällä on vaikka mitä ihania väkerryksiä ja ideoita. Kuinka hienoja juttuja sitä saakaan aikaiseksi kun on kekseliäisyyttä.

  VastaaPoista
 4. Taas kerran kiljun täällä ihastuksesta, oonks mä ennen sanonut et välillä kiljun kun on kaikkea niin ihanaa, no oon :)
  Beatrix Potterit on niin söpiksiä,ettei söpömpiä olekaan. Tykkään ihan hurjasti näistä kaikista.

  VastaaPoista