Tervetuloa Kirsin (äiti) ja Emman (tytär) nukkisblogiin.

tiistai 9. elokuuta 2011

Tyttöjen vaihto nukkekotiteemalla

Niinan tyttärellä ja meidän Emmalla oli vaihto nukkekotiteemalla! Ja voi kuinka hienosti vaihto sujui ja molemmat ovat olleet todella tyytyväisiä saamaansa vaihtoon. Plus että vaihtoa oli tosi kiva tehdä!

Emma lähetti vaihdossa perhos-lipaston, lautasia, kyniä purkissa, maalausvälineet, kattolampun, maton, tyynyjä, pesuhuoneen maton, taulun, synttärilahjoja, cd-levyn, muroja ja vielä löysimme kaupasta ihanan keiju-kodin askartelupaketin (joita tuotteita voi siis sijoittaa myös nukkekotiin ja Niinalle vinkkiä, että olisipa kiva nähdä noita valmiiksi askarreltuina, että mimmoisia niistä tulee :)

Emma hihkui pakettiaan ja kirmaili sovittamaan tavaroita nukkekotiin. Ruokapöytä oli toivelahja :) Jakkaroista kaksi on nyt keittiössä ja kaksi herkkupuodissa, jota Emma alkoi muutama päivä sitten työstää. Eikö ole hauska yhteensattuma, että Emma sai vaihdossa kakun ja herkkuaiheisen kankaan - nehän ovat kuin herkkupuotiin tilatut. Pienen pieni maatuska oli tosi söpö. Se on kankaasta ja täytetty. On siinä ollut näprääminen. Maatuskasta sain minä uuden idean ja tein Nallelaan maatuskan (ajattelin tyynyksi), kun minulla oli isompikuvioista maatuska-kangasta. Kiitos siis ideasta!
Kaunis tyyny oli myös mieleen ja Emma sanoikin minulle, että nyt hänelläkin on ihana pistelty tyyny (ei uskoisi tuosta lausahduksesta, että äitinsä harrastaa ristipistoja! Mitenkäs se sanonta menikään niistä suutarin lapsista... :) :)

Minä en käsitä taaskaan miksi kuva on väärin päin vaikka on koneella hakemistossa ihan oikein päin :( Koittakaa katsoa pää vinossa tai kääntäkää näyttönne nurin perin :) :) No, ei sentään... mutta vähän joudutte päätä taivuttamaan.

Emman jännitystä lisäsi se, että kaikki vaihdon tavarat oli erikseen pakatut - voi miten kiva idea!

Minä pistelin vaihtoon bambityynyn, josta kuva tässä:

5 kommenttia:

 1. Miten paljon ihanuuksia blogiinne olikaan
  ilmestynyt jälleen!

  Upea nukkekoti-ihan unelmahieno!

  Tyttöjen vaihto oli kiva idea,niin runsaat ja inspiroivat vaihtopakeit.

  Bambi-tyynystä tykkäsin erityisesti miten kova työ siinä olikaan :)

  VastaaPoista
 2. Olipas tosiaan kiva vaihto tytöillä :)
  - Tuota maatuskatyynyideaa taidan soveltaa minäkin...

  VastaaPoista
 3. Ihana vaihto tytöillä! Kivat ristipistotyynyt.

  VastaaPoista
 4. Ihania vaihtoja ovat tytöt toisilleen lähetelleet...heti tuli ideoita lisää kun kuulimme Emman herkkukaupasta :)
  Keijutalo on jo kasattu, keijutytöt odottavat vielä vuoroaan.

  Talon kasaus oli hieman haastavaa minulle, kun en yleensä tuollaisia tee ja ohjeet olivat älylleni liian epätarkat ;) Hyvä siitä kuitenkin tuli ja neiti on tyytyväinen. Pikkusiskokin on sen jo kerran pihisti omiin leikkeihinsä!

  VastaaPoista