Tervetuloa Kirsin (äiti) ja Emman (tytär) nukkisblogiin.

torstai 4. elokuuta 2011

Ikean sängyn muodonmuutos

Tuunasin Emmalle kesän alussa kirpprilta ostamamme Ikean nukkekodin sängyn - eikös tullut sievä!

Ja tältähän tuo näytti ennen tuunausta...

Tarvikkeina olivat liima ja silitysrauta. Ompelukset tein käsin (tyynyt ja peite), sillä en jaksanut virittää ompelukonetta pöydälle. Kone on yleensä siinä aina, mutta nyt kun meillä on ollut niin mahdottomasti tuota askarreltavaa, nostin koneen pois. Mutta oli kiva välillä ommella käsinkin. Innostuin vielä sinisellä ompelulangalla kirjomaan peiton yläreunassa olevat kukat sinisellä päälle, tuli kivan näköinen loppuviimeistely :)

Emma oli kaverinsa kanssa huoneessaan eikä tiennyt tästä tuunauksesta mitään. Olin toki hänelle luvannut, että kun vaan jaksan sen verran seistä/istua, niin teen sängyn hänelle. Nyt kun sain sen salaa tehtyä alusta loppuun, otin valokuvan valmiista sängystä ja menin kameran kanssa hänelle näyttämään, että tiedätkös sinä mikä tämä on? Emma katsoi kameran näyttöä, hyppäsi pystyyn ja juoksi nukkekodille katsomaan :) Ai että on ihana seurata tytön riemua nukkisasioissa(kin).

4 kommenttia:

 1. Hei! Olen täälläkin päin vieraillut jo useasti! Kiva seurata tätä uutta nukkisblogia! Alunperin löysin sivuillesi Marin (Rouva Ruusupuu) kautta. Marihan tuli mukaan porilaiseen nukkisporukka Minifaneihin, jossa olen mukana myös.

  Vanhat nukkissivuni ovat vuodatuksessa:
  http://violetrose.vuodatus.net/

  T: Hannele

  VastaaPoista
 2. Ihana nukkekoti Emmalla! Hienoja muutoksia ja ihan uuttakin olet tehnyt. Mahtavia ideoita.
  Melkoisen innokkaana täällä seurailen mitä kaikkea te keksitte :)

  Vähän mä tässä olen miettinyt josko munkin putiikki tehdään itse, koska mun mieshän työskentelee vanerin parissa eli sehän tekis sen ihan hetkessä kunhan vaan saan sen suunniteltua. Kaupan putiikkia joudun odottamaan ainakin syyskuun loppuun eli en tiedä jaksanko odottaa a niinkuin puhuttiin rahaa jäisi sitten kaikenlaisen tilpehöörin ostoon :)

  VastaaPoista
 3. Laitapa sitten siitä kehdostakin tänne kuva, tai s-postiini, voisin arvioida vähän sitä värimaailmaa ja materiaalivaatimuksiakin ;).

  Ja tuunattu vuodehan on hieno. Noinhan ne näemmä Englannissa mehmustelevat oikeatkin sängyt, vaikken ikinä ole voinut käsittää, miten ne säilyvät käytössä nuhjaantumattomina...

  VastaaPoista
 4. Upeita juttuja teidän taloissa! Tuo käsityömyymälä on kyllä niin ihana että huhhuijaa. :)

  VastaaPoista