Tervetuloa Kirsin (äiti) ja Emman (tytär) nukkisblogiin.

maanantai 15. elokuuta 2011

Nallelan muuttopuuhat

Nallelan väki on jo muuttanut taloonsa vaikka remontti on kesken. Ainoastaan keittiössä on jo tapetti ja lattia valmiina. Olohuoneessa ja lasten huoneessa on takaseinät maalattu, mutta muutoin koko talo on ihan vaiheessa. Sinnikäs on Martta-rouva, kun muutti jo sisään lasten kanssa näin keskeneräiseen taloon vaikka mieskin on vielä työmatkalla!

Keittiön liesi on kirppislöytö, samoin kuin rottinkihylly. Keittiön kalusteet (tiskipöytä) vielä puuttuu. Ruokapöytä on Emman tekemä ja tuolit minun tekemät, sellaista kivaa maitopurkkiaskartelua :)

Lastenhuoneessa on jo touhun tunnelmaa, vaikka lelut on vielä muuttolaatikoissa. Emma halusi välttämättä Outin tekemän peiton matoksi! Ja sopiihan se noinkin. Fiinan sängyllä näkyy Outin tekmät tyynyt ja minun tekemä maatuska-tyyny, jonka idean sain Niinan tyttäreltä tyttöjen nukkisvaihdosta.

Makuuhuone näyttää niin karulta ilman sisäpintoja, mutta sinne se Martta-rouva on jo parfyyminsa ja luomivärins asetellut peilipöydälle. Peilipöytä on muuten sisareni vanha barbin huonekalu, jonka isäni on tehnyt ja se saa jäädä ihan tuollaisekseen.

Kumma juttu, että ullakkokin alkaa heti täyttyä ylijäämätavarasta... niin ne kamat vaan nurkkiin kertyy!

Emma on jo hahmotellut, miltä Nallelan piha tulee näyttämään. Puucee on vielä kesken. Ruohoksi ostetaan ruohomattoa tai vastaavaaa ja kasvimaa tehdään "oikean" näköiseksi myös. Sininen puro näyttäisi myös pihalla jo olevan :)

3 kommenttia:

 1. Itse asiassa minäkin ajattelin tuota vihreää peittoa matoksi, kun on sen verran tukevaa tekoa. En vain tohtinut ehdottaa :)

  VastaaPoista
 2. oon tässä ihastellut taas Sinun ja tyttösi luovuutta miten ihastuttavia mini-huonekaluja yms. täältä taas löytyikään !

  Pikkuiset ristipistot on ihan yhtä vaikuttavia minun mielestä kuin norm. mittakaavaiset :D
  saako tuota sinun mini Home Sweet Home -mallia jostain,olisi kiva tehdä se norm. kokoisenakin !!!
  Kirsikka onkin kiva vastine Kirsille :)

  VastaaPoista