Tervetuloa Kirsin (äiti) ja Emman (tytär) nukkisblogiin.

perjantai 26. elokuuta 2011

Miniostoksia kirppikseltä ja Huutonetista

Huutonetista eri myyjiltä verhotankoja Emman nukkekotiin sekä itse tehtyjä herkkuja, koreja ja mattoja. Ihania ovat, kivoja löytöjä.Löysin tällaisen pienen koristetalon ja ajattelin, että maalaan sen vaalenapunaiseksi, valkoiset oven pielet jne. ja siitähän tulee sitten oivallinen nukkekodin nukkekoti. Napeista leikkaan kannat pois ja näistä saa pieniä tauluja (voin myös maalata, kullan väri ei ole minun suosikkini).

Huutonetista huusin pari tuolia ja pöydän. Valitettavasti niitä ei oltu pakattu laatikkoon ja toinen tuoli tuli perille postimatkan aikana kolhuja saaneena eli jalkaosa oli murtunut rikki. Laitoin viestiä myyjälle ja hän halusi korvata vahingon. Sovimme, että hän laittaa jotain pientä nukkekotijuttua hyvitykseksi.

Mitäs mieltä olette!? Onko tämä pientä :) Olin ihan nolona, kun sain näin paljon kaikkea kivaa. Kirjoitin kyllä myyjälle, että sain tuolin jalan ihan hyvin korjattua liimalla. Tosi hyvä, että kohdalleni osui vastuuntuntoinen huutis-myyjä, minulla on kokemus toisenkinlaisesta :( Muutenkin mukava siis tämä myyjä, sain ihailla hänen nukkekotiaankin kuvien kautta, jotka hän lähetti sähköpostiini, hänellä kun ei ole blogia. Lisäksi sain häneltä hyvän vinkin Huutonet-myyjästä, jolta tilasin tämän postauksen ensimmäisessä kuvassa näkyvät herkut.

Emma löysi kirpparilta kivan hyllyn kahvioonsa jota Elsa nykyään pitää (näin ne muuttuu, siis ennenhän tuossa oli herkkukauppa! Mutta tuo tyttökin pursuaa niin ideoita, että ei malta ja kaikkea pitää kokeilla :)

1 kommentti: